ГУЖВЕ НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА: Спремите се на чекање

Танјуг

24. 07. 2021. у 14:39

ПРЕМА информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова на граничном прелазу Прешево задржавање на улазу и излазу за путничка моторна возила је 90 минута, а за аутобусе задржавање на улазу је 40 минута.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА: Спремите се на чекање

Архива

На граничном прелазу Батровци задржавање на улазу за путничка моторна возила је 120 минута, а на излазу 60 минута.

На Хоргошу путничка моторна возила чекају 60 минута, а на Шиду задржавање на улазу за путничка моторна возила је 90 минута.

На Градини задржавање на излазу за путничка моторна возила је 40 минута, на Гостуну, задржавање на излазу за путничка моторна возила је 40 минута, а на улазу 30 минута, саопштили су Путеви Србије.

На граничним прелазима Сремска Рача, Шпиљани и Котроман, задржавање на улазу и излазу за путничка моторна возила је 40 минута,

На наплатној станици Прељина, на наплати, задржавање возила је 30 минута, саопштили су данас Путеви Србије.

На осталим наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Од раскрснице у центру Батајнице до укључења улице Катице Опачић на државни пут, у смеру ка Новим Бановцима, до 31. јула изводиће се радови на санацији коловоза, уз наизменично пропуштање возила.

На ауто-путу Е-75, Бешка - Марадик, до 31. августа радови на поправци моста „Паткине воде“, за саобраћај је затворена десна коловозна трака, смер Нови Сад - Београд, а саобраћај се одвија двосмерно левом коловозном траком, смер Београд - Нови Сад. .

Шилопај-Калиманићи, до 31. јула од 7 до 17 часова, радови на рехабилитацији уз наизменично пропуштање возила.

Стројковце-Барје, до 24. јула од 7 до 17 часова, радови на пресвлачењу коловоза асфалтом, уз наизменично пропуштање возила.

Ауто-пут Е-75, петља Појате - петља Ражањ, до 30. јула радови на реконструкцији моста преко Јовановачке реке. Током извођења радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака, смер Београд - Ниш, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)