ЗА ОНЕ ЗА КОЈЕ САМ СОТОНА: Др Кон не крије љутњу, послао снажну поруку - Инсистирам да се усредсредимо на противника свих нас - делта сој

Новости онлајн

17. 07. 2021. у 14:11

ЕПИДЕМИОЛОГ и члан Кризног штаба за борбу против корона вируса др Предраг Кон огласио се данас на Фејсбуку и још једном подсетио да је главни противник ка повратку нормалном животу управо вирус.

ЗА ОНЕ ЗА КОЈЕ САМ СОТОНА: Др Кон не крије љутњу, послао снажну поруку - Инсистирам да се усредсредимо на противника свих нас - делта сој

Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Слободан Миљевић

- За оне за које сам сотона, продана душа, издајник, по којима се злурадо радујем поновном порасту ковида 19, молим, па и инсистирам да се усредсреде на јединог противника свих нас, а то је вирус, овог пута у делта варијанти. За три недеље могу бројеви новозаражених постати четвороцифрени у једном дану, а болнице ће вероватно почети да се пуне већ за седам дана - написао је он.

Осврнуо се и на обавезну вакцинацију.

- Нема времена за премишљање, хитно би требало почети са обавезном вакцинацијом здравствених радника, а затим и осталих група становника који су у посебном ризику или су у прилици да масовно заражавају друге због природе посла који обављају. За оне који ме оптужују да ширим панику... Када ватра започне сакријете се и не гледате... Само да нико не види... Маните се тога - закључио је др Кон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)