СРБИ ИЗБАЧЕНИ СА ПЛАЖЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Након скандала, огласио се и конобар из Сутомора - Ево шта је рекао о нашим туристима

Novosti online

16. 07. 2021. у 15:37

СЕЗОНА у Црној Гори је у пуном јеку, а један туриста из Србије открио је да му се догодила непријатност на плажи у Сутомору.

СРБИ ИЗБАЧЕНИ СА ПЛАЖЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Након скандала, огласио се и конобар из Сутомора - Ево шта је рекао о нашим туристима

Фото: ЈутјубПритскрин/ Vijesti Online

- ИзбаЧени смо са Сутоморске плаже од стране директора и конобара јер не трошимо довољно пара. Данас смо дошли у Чањ и ово нас је дочекало на плажи - написао је он.

На ценовнику стоји неколико правила, али и тачно одређена сума коју треба да потрошите ако желите да користите ове услуге.

- Сунцобрани су део каФића и забрањен је целодневни боравак, остављање пешкира, спавање и тако даље. За целодневни боравак обавезна је конзумација пића и минимум 30 евра.

Након овога огласио се и конобар овог локала и открио своју страну приче.

- Е, па овако. ја сам конобар који је "избацио" господина из плажног бара. Наравно, нисам га избацио ни ја, нити мој директор, него га љубазно замолио да наручи неко пиће, или да ослободи сто. Зашто?! Зато што је господин (кардиохирург, како он каже) 15 дана долазио у плажни бар са целом породицом. Нису пријатељи како он каже, него он, тата, жена и двоје деце. Дођу у 12 сати и наруче само један еспресо! Седе од 12 до 19 сваки дан!! Притом, са собом носе мали онај фрижидер у ком су и доручак и ручак и вечера, а и сокићи за децу и њих. Читав дан наручиш само један еспресо, а вадиш сокове из продавнице на сто у кафану и пијеш. Где то има?!! Ја разумем да се нема и да људи желе да одведу децу на море, зато га и нисам цимао јер сам и сам родитељ. Али тај дан је баш било посла и љубазно сам га замолио, надао сам се да ће да има разумевања па наручи нешто, или ослободи сто да и ми нешто зарадимо. Али не, он се жалио новинама, туристичкој агенцији, пореској. Свима! Какав безобразлук!! Жао ми је што немам име и презиме човека да га овде напишем. Поздрав за њега од конобара.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (117)