НЕВРЕМЕ СТИГЛО И У БЕОГРАД: Најновије упозорење РХМЗ, наредна два сата пљускови са грмљавином и олујним ветром! (ФОТО)

Novosti online

01. 07. 2021. у 19:29

САМО што је Републички хидрометеоролошки завод издао упозорење за падавине, појавила се нова најава.

НЕВРЕМЕ СТИГЛО И У БЕОГРАД: Најновије упозорење РХМЗ, наредна два сата пљускови са грмљавином и олујним ветром! (ФОТО)

Фото "Новости"

РХМЗ је прво упозорио на непогоде на подручју Расинског округа.

- На подручју Расинског округа у наредних сат времена очекују се обилни пљускови, грмљавина, град и краткотрајно олујни ветар - стоји у најновијем упозорењу РХМЗ-а.

Како додају метеоролози, у наредна два сата у западној, централној и источној Србији могући су локални пљускови с грмљавином.

Ново упозорење РХМЗ

Пре пола сата појавило се ново упозорење. РХМЗ је најавио да се наредна два сата у Срему, западној и централној Србији, као и на ширем подручју Београда очекује местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

Фото "Новости"

Подсетимо, данас око 15 сати град се сручио на пожешки крај и причинио огромну штету на пољопривредним културама у селима Снажно невреме праћено градом величине лешника захватило је данас и делове пријепољске општине. Највећа штета причињена је у селима Лучице и Грачаница.

- Највећа штета причињена је у малињацима. Берба је у јеку, а сада је невреме обрало уместо нас. Уништен је добар део рода, али и друге засаде воћа и поврћа - рекао је за РИНУ мештанин села Лучице.Табановићи, Лорет, Папратише и Јелен До.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)