ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ МАЛЕ МАТУРЕ: Огласило се Министарство просвете, сајт недоступан због оптерећености система (ФОТО)

Танјуг

27. 06. 2021. у 11:34

ПРЕЛИМИНАРНИ резултате завршног испита, будући средњошколци од данас могу да виде у својим школама, а како је раније најављено, подаци ће бити доступни и на порталу www.мојасредњашкола.гов.рс , који је повремено недоступан због оптерећености система.

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ МАЛЕ МАТУРЕ: Огласило се Министарство просвете, сајт недоступан због оптерећености система (ФОТО)

фото Д. Миловановић

У Министарству просвете за Танјуг кажу да тај сајт тренутно не пружа податке о прелиминарним резултатима мале матуре и да се ради на решавају проблема који је настао на једном серверу.

Фото: Принтскрин/мојасредњашкола

 

Свршени осмаци полагали су 23, 24 и 25. јуна тест из матерњег језика, математике и комбиновани тест.

Укупан број бодова који се може добити на малој матури је 40, по 13 поена носе српски и математика, а 14 комбиновани тест који садржи питања из историје, географије, физике, хемије и биологије.

Први пут ове године жалбе ће моћи да се поднесу и електронским путем, преко поменутог портала, на коме је могуће обавити и све друге активности за упис у средњу школу.

Коначни резултати завршног испита знаће се 2. јула од 8 часова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)