ИДЕЈА О КОВИДУ 19 КАО „ВЕЛИКОМ РЕСЕТУ“ ПОДЕЛИЛА СВЕТ: Предавање Милорада Вукашиновића на Jутјуб каналу Културног центра Новог Сада

В. Н.

22. 06. 2021. у 20:42

ПРЕДАВАЊЕ Милорада Вукашиновића на тему „Геополитика неоглобализма" може се погледати на Jутјуб каналу Културног центра Новог Сада.

ИДЕЈА О КОВИДУ 19 КАО „ВЕЛИКОМ РЕСЕТУ“ ПОДЕЛИЛА СВЕТ: Предавање Милорада Вукашиновића на Jутјуб каналу Културног центра Новог Сада

ФОТО:Милорад Вукашиновић (КЦНС)

Предавање је одржано поводом објављивања књиге Клауса Шваба и Тијерија Малереа „Ковид 19: велики ресет“, чији излазак је средином прошле године широм света покренуо жустру интелектуалну и политичку дебату која не престаје ни до данас.

Шваб и Малере су чланови Светског економског форума у Давосу ‒ организације која представља неформалну светску владу у сенци, а у књизи заступају глобалистичке идеје, доносећи својеврсни хуманистички манифест за 21. век чије су идеје већ биле излагане у неким документима глобалне елите.

Идеја о „великом ресету" поделила је светску јавност. Творци „великог ресета" користе се изговором глобалне пандемије која је наметнула потребу за успостављањем нове друштвене, политичке, моралне и економске парадигме, не посматрајући нимало критички мере које су биле прописане у јеку пандемије и њихов утицај на становништво у свим аспектима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)