FOX SMART ТЕЛЕВИЗОРИ СА НОВИМ ОПЕРАТИВНИМ СИСТЕМОМ WebOS

Промо

22. 06. 2021. у 18:00

УКОЛИКО волите најновије технологије и желите да управљате вашим телевизором помоћу гласа и покрета, или пак волите да гледате серије на Нетфлиx-у, слушате музику на Yоутубе-у, онда је ФОX дефинитивно права ствар за вас.

FOX SMART ТЕЛЕВИЗОРИ СА НОВИМ ОПЕРАТИВНИМ СИСТЕМОМ WebOS

Фото: Промо

Вест која је обрадовала све љубитеље савремене технологије је имплеметација новог оперативног система wебОС у ТВ уређаје домаћег лидера, FOX electronics, што овај бренд ставља раме уз раме са највећим светским произвођачима телевизора.

За мали број оних који не знају FOX телевизори присутни су на српском тржишту од 2004. године. Већ 17 година FOX телевизори проналазе пут до домова корисника, а број продатих телевизора који се ближи милионитом говори више од сваког другог описа и главни је показатељ квалитета који поседују. Уз константне иновације и унапређење свих процеса и квалитета својих производа овај домаћи бренд већ годинама успешно одржава своје место у самом врху.

Жеља да телевизоре из домаће производње приближе свету и свим најновијим технологијама које су у тренду, донела је велике новине и промене.

У FOX Electronics истраживачко-развојном центру инжињери су већ дуго посвећени одговору на само једно питање:

Како крајњим потрошачима понудити што целисходније решење: Квалитетан и поуздан ТВ уређај који ће одговорити најзахтевнијим потребама човека за информисањем, забавом и асистенцијом.

Одговор су пронашли у имплементацији платформе најновије технологије wебОС која је развијена и прилагођена телевизорима у компанији ЛГ. Колаборација са овим светским гигантом засигурно доноси велики број предности за крајње потрошаче које ће од сада бити доступне и код домаћег ТВ бренда FOX.

Фото: Промо

Оно што webOS оперативни систем издваја од других су одличне перформансе, велики избор апликација и иновативни магични даљински управљач који даје једну сасвим нову димензију управљања ТВ уређајем.

Нова серија FOX webOS ТВ уређаја пружа бржи приступ најчешће коришћеним апликацијама и поједностављује откривање садржаја уз могућност примања препорука на основу корисничких преференција и историје гледања.

Боје су израженије, звук се одликује већом чистоћом и бољом бас репродукцијом.

Репродукција 4К садржаја на спортском каналу 4К одаје утисак као да се налазите пред фудбалским игралиштем. Обрада слике и доживљаја путем играчке конзоле је на завидном нивоу, а боје карикатура и окружења су доста реалније.

Из ове компаније истичу, да уз ULTRA HD 4K резолуцију екрана, модеран и унапређен дизајн телевизора, добијете комплетан уређај који може испунити очекивања и најзахтевнијих корисника.

Сви FOX webOS модели долазе са лиценцираним оперативним системом и званичном подршком за апликације као што су Нетфлиx, YоуТубе, Амазон Приме и многе друге у којима ћете моћи да уживате на свом FOX ТВ уређају који нуди врхунски квалитет и перформансе.

Захваљујући својој једноставности, претраживање и прегледање садржаја, као и повезивање са осталим уређајима ће уз помоћ овог оперативног система бити лакше него до сада.

FOX webOS ТВ уређаји сада су опремљени Блуетоотх уређајем. Више нема потребе за досадним кабловима јер свој Sound bar (звучник) можете преко bluetooth-а повезати са FOX телевизором.

Да ли сте се икада питали:

  • Могу ли да да гледам омиљене филмове и серије на Netflix-у без прекида?
  • Могу ли на миру да пратим трендинге на YouTube-у?
  • Хоћу ли икада моћи гласом да управљам ТВ уређајем?
  • Да ли сте пожелели да ваш звучник Bluetooth-ом повежете са ТВ уређајем?
  • А да све то буде запаковано у модеран ТВ уређај са унапређеним дизајном.

Ако је одговор на наведена питања ДА и више од тога - онда је нова серија ФОX телевизора права ствар за вас!

Фото: Промо

На све наведено, неопходно је рећи да FOX нуди 3 године гаранције на све FOX TV уређаје, а ако на то додамо и ценовну прихватљивост по којој је овај домаћи бренд препознатљив, нови FOX телевизори са webOS платформом ће засигурно помрсити конце осталим произвођачима на нашим просторима.

Интегришући у FOX TV уређаје нови оперативни систем какав је webOS, овај српски произвођач засигурно ће направити велики искорак на пољу технике и технологије и тако учврстити своју лидерску позицију на трзиситу задобивши наклоност и оних најзахтевнијих потрошача.

Фото: Промо

Погледајте прву видео рецензију FOX webOS ТВ-а:

Линк до рецензије на Benchmark youtube каналу

Асортиман FOX TV уређаја може се наћи у малопродајним објектима широм Србије.

За више информација целокупном асортиману бренда FOX, посетите званичну интернет страну: http://foxelectronics.rs/

Инстаграм: @fox_electronics

И Фацебоок: https://www.facebook.com/foxelectronics.rs/

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)