СНАГУ, ВЕШТИНУ И УМЕЋЕ РАЗВИЈАЈУ КРОЗ СПОРТ: Вулин поносан на резултате припадника полиције

Novosti online

21. 06. 2021. у 16:30

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин и начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић присуствовали су данас у спортском центру „Шумице“ финалној утакмици у баскету, која је у оквиру заједничког пројекта Министарства унутрашњих послова и Спортског савеза Србије одиграна између екипа Жандармерије и Управе саобраћајне полиције, на којој су победу однели припадници Жандармерије.

СНАГУ, ВЕШТИНУ И УМЕЋЕ РАЗВИЈАЈУ КРОЗ СПОРТ: Вулин поносан на резултате припадника полиције

Фото: МУП

Министар Вулин, честитајући победницима, истакао је да је поносан на резултате који су полицијски службеници остварили у свим спортским дисциплинама и додао да очекује да ова манифестација постане традиционална.

Фото: МУП

Нагласио је да је полиција спремна да у сваком тренутку заштити грађане Србије, за шта јој је потребна снага, вештине и умеће њених припадника, што они додатно оснажују и развијају кроз бављење спортом.

- Припадници полиције, поред способности и храбрости које показују бригом о Србији и нашим грађанима, остварују и одличне спортске резултате - истакао је министар Вулин.

Фото: МУП

Пилот пројекат „Спорт у полицији“, који за циљ има популаризацију спорта у полицији обухвата спортске дисциплине, футсал, одбојка, атлетске дисциплине, џудо и баскет.

Најбољи такмичари из ових спортских дисциплина биће учесници финала које ће бити организовано у септембру у Врњачкој Бањи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)