СКАНДАЛ НА ПРОСЛАВИ МАТУРЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: Трбушна плесачица направила хаос - нико "не зна" како се нашла на слављу (ВИДЕО)

Новости онлајн

20. 06. 2021. у 21:41

НИ МАТУРСКЕ вечери нису као што су некад биле, а доказ за то је луда прослава коју су у петак у Новом Пазару организовали ученици Економско-трговинске школе на којој је била ни мање ни више него трбушна плесачица Сандра Аква.

СКАНДАЛ НА ПРОСЛАВИ МАТУРЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: Трбушна плесачица направила хаос - нико не зна како се нашла на слављу (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

 Оскудно одевена она се увијала, врцкала и бацала у транс матуранте међу којима је било и малолетних. У једном моменту она се чак попела на сто, који се одмах потом заједно са њом и једним матурантом, срушио.

Да ствар буде још скандалознија овој прослави су присуствовали и наставници школе, а један од њих је врућ видео егзотичне плесачице одушевљено поставио и на друштвене мреже.

Иако прослава велике матуре обично подразумева луксузнију вечеру и познатији бенд, ученици и наставници Економско-трговинске школе одлучили су да оду корак даље и да за завршетак средњошколског образовања ангажују трбушну плесачицу и учесницу једног од ријалитија Сандру Акву, која се овим ангажманом похвалила и на друштвеним мрежама.

- Хтела сам да синоћ буде спектакуларан наступ и тако и испаде. Сад је на свим друштвеним мрежама мој пад на срчу, тањире и чаше. Ал лепо рекох дечку "Не пењи се" - написала је она, коменаришући и да је плесала боса и да је "чудо божије што се није расекла".

На снимку који је поделила на Инстаграму јасно се види како заносно ђуска уз песму "Хеј, Шеки, Шеки" све док један од матуранта није покушао да се попне, након чега је сто "попустио", а сва храна, чаше и тањири се сручили на под.

Занимљиво је и да је овај снимак први на друштвене мреже поставио наставник Фуад Дугопољац, који у тој школи предаје немачки језик, а, према неким тврдњама, управо су наставници трбушну плесачицу и увели у салу.

Међутим, Иван Вељковић, директор школе каже за да управа Економско-трговинске школе ни ове ни прошле године није организовала нити учествовала у организацији прославе матуре.

- У овом тренутку не знамо ко је организовао прославу, али ми немамо никакве везе са тим. Видео сам снимак са прославе и да је наставник то окачио на друштвене мреже. За сада само могу рећи да ћемо испитати цео случај и након завршене процедуре о свему обавестити јавност - каже Вељковић.

Атрактивна трбушна плесачица Сандра Аква тврди за да је на прослави велике матуре завршила тако што су је неки матуранти случаjно срели на улици и позвали да уђе.

- Ученици су ме позвали. Имала сам још један наступ током ноћи у другом граду, па сам само успут свратила. Ја радим свадбе, весеља, прославе, сви ме знају. Многи од тих ученика су ме препознали. Неки од њих су ми и комшије - каже она и додаје да јој ангажман нико није платио већ је радила за бакшиш.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)