ОЧЕКУЈУ НАС ГУЖВЕ: Радови на ауто - путевима, уколико сте у могућности - крените алтернативним правцима

Танјуг

19. 06. 2021. у 10:41

НА више ауто - путева у наредним данима биће извођени радови, што ће довести до привременог затварања појединих саобраћајних трака и успоравања протока возила.

ОЧЕКУЈУ НАС ГУЖВЕ: Радови на ауто - путевима, уколико сте у могућности - крените алтернативним правцима

У 2019. нашим коридорима прошло чак осам милиона возила више него 2020.

Возачима се саветује да се информишу пре поласка на пут и размисле о алтернативним правцима, пошто се очекују гужве.

Радови на Е - 75 и Е - 763

На ауто-путу Е-763, туне "Брђани" - од 19.6. до 21.6.2021.г. биће затворена претицајна саобраћајна трака, смера ка Прељини због припремних радова, саопштило је данас Јавно предузеће "Путеви Србије".

На ауто-путу Е-75, од петље "Аеродром" до петље "Ласта", у оба смера - од 21. до 26. јуна, од 9 до 16 сати, изводиће се радови на изради темеља и монтажи решеткастих стубова путоказних и предраскрсних табли на банкинама ауто-пута кроз град Београд. Саобраћај ће се одвијати возном и претицајном траком и успорено на искључним саобраћајним тракама.

На ауто-путу Е-75, од петље "Умчари" до петље "Водањ", у смеру ка Нишу, од 22. до 26. јуна трајаће радови на рехабилитацији коловоза. У смеру Београд - Ниш саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком супротног смера и претицајном траком смера Београд-Ниш, са обезбеђеним изливом-уливом Београд-Умчари и Умчари-Ниш. У смеру Ниш-Београд саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.

На ауто-путу Е-75, зона петље "Нова Пазова", данас од 8 до 16 сати, радови на обележавању леве ивичне и разделне линије, смер Београд-Нови Сад. За саобраћај ће бити затворена претицајна, а саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.

На путу Берановац - Гоч, насељено место Јовац, данас од 7 до 19 сати, обустава саобраћаја због радова на асфалтирању. Алтернативни путни правац је деоница Врњачка Бања - Гоч.

На ауто-путу Е-75, од петље "Сириг" до петље "Нови Сад Север", данас од 7 до 19 сати, радови на машинском крпљењу коловоза, у смеру Суботица-Београд. За саобраћај ће бити затворена возна и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.

На ауто-путу Е-75, од бивше наплатне станице „Бубањ Поток“ до скретања за „ИКЕА“ (петља „Траншпед“) до 30. јуна измењен је режим саобраћаја. У смеру ка Нишу, саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком десног коловоза ауто-пута, и претицајном траком супротног смера. Саобраћај у смеру ка Београду одвија се зауставном и возном саобраћајном траком.

Са Обилазнице око Београда за саобраћај је затворен пролазак подвожњаком испод ауто-пута, па се саобраћај са Обилазнице око Београда, у смеру ка Београду, одвија преко петље Траншпед.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)