ДЕЧАК ПРЕТУКАО ДРУГАРИЦУ ИЗ РАЗРЕДА: Шутирао је у ребра и главу - мајка тврди "није први пут"

Новости онлајн

18. 06. 2021. у 16:19

МОЈА девојчица је јуче из школе дошла претучена са масницом у поределу између ока и носа, уплашена и истраумирана јер је друг из разреда претукао после школе у парку, рекла је И. М, мајка једнаестогодишње девојчице.

ДЕЧАК ПРЕТУКАО ДРУГАРИЦУ ИЗ РАЗРЕДА: Шутирао је у ребра и главу - мајка тврди није први пут

Фото: Depositphotos

Како она наводи, њена ћерка иде у једну земунску основну школу, а ученици њеног одељења су јуче после часова имали договор да се прскају водом у парку.

- Моје дете је испрскало свог једанаестогодишњег друга из разреда, а он револтиран тиме узео је нешто са земље у парку и погодио је у главу. Она је пала на земљу, а дечак је почео да је шутира у ребра и лице. Њој је кренула крв из носа и уста јер је вероватно од страха зубима прегризла усну и језик - рекла је уплашена мајка и додала да је са њом контактирала ћеркина другарица која је била са њом и која јој је помогла да оде до школског тоалета како би се умила и смирила.

Према речима мајке, разредни старешина је био тада у школи и помогао девојчици да се смири.

- Када је дете дошло кући видела сам огромну масницу у пределу између ока и носа и морала сам дете касно увече да одведем лекару. Примљени смо у Дом здравља Земун одакле су нас упутили на Институт за мајку и дете. Лекари су тамо утврдили да дете нема прелома, али има нагњечења - наставила је мајка.

Она наводи и да поменути дечак то није урадио први пут, да он малтретира и другу децу, али да су јој из школе рекли да школски педагози немају никакву евиденцију о њему.

- Родитељи тог дечака кажу да њихово дете то не ради, међутим знам да је то радио и другој деци, али у школи немају ништа записано о томе. Дечији хирург је обавестио полицију о инциденту, па смо након тога дали изјаву у полицији.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)