СРАМОТА! БЕЗДУШНИЦИ ХАКОВАЛИ ПРОФИЛЕ МАЛЕ ЛАНЕ: Огласила се мајка болесне девојчице - Као да нам није довољно наше муке

Novosti online

15. 06. 2021. у 21:07

ИНСТАГРАМ профил и веб страница малене Лане Јовановић, девојчице која болује од тешке и ретке болести, спиналне мишићне атрофије тип 1, хакован је, саопштили су њени родитељи.

СРАМОТА! БЕЗДУШНИЦИ ХАКОВАЛИ ПРОФИЛЕ МАЛЕ ЛАНЕ: Огласила се мајка болесне девојчице - Као да нам није довољно наше муке

Фото: Приватна архива

- Неко је очигледно одлучио да отежа и овако тешку ситуацију у којој се ми, као Ланина породица, налазимо. Као да нам није довољно наше муке. Као да нисмо свесни тога да наше трагање за излазом из овог мрачног периода траје већ више од годину дана и да за годину дана по други пут молимо све људе добре воље да нам помогну. Да останемо прибрани. Да останемо јаки. Због Лане. Јер њој смо потребни - навели су они на Фејсбук страници За Ланину животну битку.

Како су додали, они само желе да њихова ћеркица коначно буде боље, да почне да се самостално ослања, додирује, гуче и прича...

- То је све што желимо. Срећом имамо људе око себе који су нам подршка од почетка. Ви сте нам та подршка. И средићемо и овај Инстаграм профил. И Лана ће опет имати функционалан сајт. Све ће проћи. А ви, који желите да нам стајете на муку, било хаковањем и отимањем профила на друштвеним мрежама, било хаковањем сајта или пак, нападањем нас лично вербално или на било који други начин, само желимо да поручимо да ни у најлуђим сновима не желимо да вас задеси оваква туга, бол и несрећа какву ми тренутно преживљавамо - поручили су Ланини родитељи.

Они су се још једном захвалили свима који су све ово време уз њих, истичући да ће се Лана ускоро јавити, чим освоји свој Инстраграм профил назад. Подсетимо, девојчица се сада налази у Мађарској, у болници у Будимпешти, где наставља са лечењем после вишемесечног боравка у Сједињеним Америчким Државама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)