Са UNIQA осигурањем – и путујеш и освајаш!

Промо

15. 06. 2021. у 19:00

КРОЗ бројне погодности за кориснике путног осигурања, UNIQA је и овог лета својим клијентима омогућила да поново искусе радост безбрижног путовања широм света. Куповином индивидуалног или породичног путног осигурања са КОВИД покрићем или без њега до 30. септембра, UNIQA свим клијентима осигурава дом док су ван Србије - за само 1 динар.

Са UNIQA осигурањем – и путујеш и освајаш!

Фото: Промо

И то није све. Корисницима путног осигурања, UNIQA је осигурала и вредне награде за безбрижно путовање! Уз обиље новчаних награда, главна награда износи 100.000 динара. Да би учествовали у наградном такмичењу, клијенти треба да од 15. јуна до 31. августа купе путно осигурање у укупном износу од најмање 5.000 динара.

Иако сви прижељкујемо безбрижан одмор и радујемо се сваком путовању у иностранство, незгоде се дешавају онда кад се најмање надамо. Зато је једино што је потребно за одмор без брига - полиса UNIQA путног осигурања!

Путно осигурање са КОВИД-19 покрићем, уз сва стандардна здравствена покрића за изненадне болести или незгоде у иностранству до износа од 30.000 евра, пружа и додатну заштиту и лечење од корона вируса до 5.000 евра.

За активирање полисе услед незгоде или изненадне болести у иностранству, на располагању је УНИQА Центар за помоћ (на фиксни број телефона +381 11 36 36 955 или Вибер број +381 63 36 75 99). Оператери, доступни 24/7, по пријему позива упућују клијенте у најближу здравствену установу, а трошкове здравственој установи директно плаћа УНИQА.

Ове сезоне, све погодности везане за сигурно путовање, грађани могу искористити куповином путног осигурања у пословницама UNIQA осигурања, путем веб шопа, у експозитурама Раиффеисен и Аддико банке, код заступника UNIQA осигурања и у партнерским туристичким агенцијама.

Фото: Промо

Загарантована заштита, ажурност у исплати штета и једноставност коришћења, чине UNIQA путно осигурање сигурним избором за све дестинације широм планете.

Корисницима остаје само да се отисну на жељено путовање и заслуже награду за свој безбрижан одмор.

Све додатне информације у вези путног осигурања могу се добити путем бесплатног инфо броја 0800 201 301 и на www.uniqa.rs.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)