Бирам срцем. Бирам Србију! Бирам Нови Сад!

промо

15. 06. 2021. у 14:49

НЕ ПОСТОЈИ погрешан тренутак да се ужива у Новом Саду. Али ако постоји моменат који је мало бољи од осталих, онда је то Нови Сад лети. У време Егзит еуфорије, у време живе културне и боемске енергије.

Бирам срцем. Бирам Србију! Бирам Нови Сад!

Нови Сад центар, Фото: Александар Милутиновић

Овог лета Туристичка организација Србије препоручује Нови Сад.

Доказану престоницу младих, центар најлепше летње енергије. Град који се припрема за престижан статус и поносно преузимање титуле престонице културе.

Бирајте Нови Сад за шетњу. Бирајте га за сусрет са различитим укусима, за додир разних култура и мотива. Бирајте Нови Сад за одмор и повратак у поносну историју, часне тренутке и безбрижне дане одмора.

Нови Сад Штранд, Фото: Александар Милутиновић

Бирајте Нови Сад за буђење нове енергије, корак даље ка модерном, новом, будућем времену. Бирајте Нови Сад јер он овог лета испуњава све Ваше жеље.

Доживите Егзит енергију!

Ником као егзитовцима, чини се, година без фестивала није дуже трајала. Сваки минут ишчекивања, сваки секунд разочарања спремају се да надокнаде овог лета на Петроварадинској тврђави. Програм је спреман, правила такође, а услове нико не доводи у питање. Ватромет страсти, младости, енергије спреман је да преплави Нови Сад.

Нови Сад Петроварадин, Фото: Александар Милутиновић

За оне који бирају мирнију авантуру на сваком кораку очекује вас сусрет с културом и историјом. Обиђите ликовну колонију на Тврђави. Сетите се таписерија и у Атељеу научите како се израђују. На пропустите Музеј Војводине или Галерију Матице Српске.

Салаши, чарде и вински путеви на ободима Новог Сада пружиће Вам могућност да доживитео богатство гастрономије и сеоских обичаја. А то такође не треба пропустити.

Нови Сад, Фото: Лука Шарац

Исправно би било рећи : не пропустите било шта у Новом Саду. Ипак, за то вам је потребан добар план и довољно времена. Ниједан тренутак проведен у овом граду неће личити на претходни.

Нови Сад вас чека. Одаберите најбољу војвођанску енергију. Изаберите Нови Сад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)