ПРОНАЂЕНА КАТАРИНА (12) ИЗ КИКИНДЕ: Отац саопштио радосне вести

Novosti online

14. 06. 2021. у 18:52

ПРОНАЂЕНА је Катарина Б. (12) из Кикинде, ученица 6. разреда о чијој судбини се ништа није знало од преподневних часова.

ПРОНАЂЕНА КАТАРИНА (12) ИЗ КИКИНДЕ: Отац саопштио радосне вести

Фото: Фејсбук

Да је његова ћерка пронађена, за медије је потврдио њен отац Зоран Блануша.

Узнемирени отац претходно је полицији пријавио њен нестанак, а био је и до школе. Свега петнаестак минута пре него што ће јавити срећну вест, отац је пренео детаље вишечасовне агоније коју никоме не би пожелео:

- Ћерка је данас отишла у школу да поправи оцену из енглеског језика. Међутим, оцену није поправила. У 10 сати и 30 минута требала је да изађе из школе. Од тог тренутка, није је нигде било- испричао је забринути отац и потврдио да је био до њене школе:

- Тамо ми је речено да је ћерка одговарала и да је последња напустила школу. Отада јој се изгубио сваки траг. Нестанак сам пријавио. И на друштвеним мрежама је оглашен њен нестанак, додао је отац. Срећом, недуго након разговора, поново се јавио отац. Вести су биле добре:

- Желим само да вам јавим да је моја ћерка пронађена - саопштио је Зоран.

Нешто више од пет и по сати трајала је драма која је највишe забринула девојчицине родитеље, али и овдашњу јавност. Свима је на крају пао камен са срца.

(Kurir)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)