"ФАТА ОРЛОВИЋ ЈЕ СИМБОЛ МРЖЊЕ ПРЕМА СРБИМА!" Жесток одговор због рушења православне цркве - Та зла жена, злоупотребљена, несрећна... (ВИДЕО)

Novosti online

14. 06. 2021. у 16:19

РЕЖИСЕР Драгослав Бокан изјавио је да је Фата Орловић злоупотребљена.

ФАТА ОРЛОВИЋ ЈЕ СИМБОЛ МРЖЊЕ ПРЕМА СРБИМА! Жесток одговор због рушења православне цркве - Та зла жена, злоупотребљена, несрећна... (ВИДЕО)

Фото: Илустрација

- Та зла жена, злоупотребљена, несрећна, која је једну светињу уништила упорно и тврдоглаво борећи се због пет метара нечега, где јој не сметају верници, за које кажу да их и нема толико, а могла је са милионима да помогне своје ближње, али то не долази у обзир. Ратни мотив мржње према Србима је јачи од реалног мотива живота, кокошки, породице... - рекао је Бокан.

Све време је пратио водитељ Сенад Хаџифејзовић, тврди режисер. 

- Она је постала симбол мржње према Србима, али се она не третира као симбол мржње, већ као симбол борбе муслиманског народа против народа из кога су они изашли и кога мрзе управо због свог идентитета и због подсећања на то одакле су дошли - рекао је Бокан у емисији "После ручка" на Хаппy ТВ.

Лажна вест да је умрла Фата Орловић

На друштевеним мрежама се ширила лажна вест да је преминула Фата Орловић која је изазвала бројне реакције. Ипак, Фата Орловић је жива и ван животне опасности.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)