У ШЕТЊИ САЗНАЛИ ДА СУ ДОБИЛИ СТАН: Весело у породици Тодосић, Бојан Перић извукао њихову коверту у наградној игри "Узми рачун и победи"

Novosti online

12. 06. 2021. у 20:05

НИСМО веровали да ћемо добити стан, изашли смо да се прошетамо и тада смо сазнали. Имамо децу и унучиће па ћемо отом-потом видети ко ће се уселити у нови дом.

У ШЕТЊИ САЗНАЛИ ДА СУ ДОБИЛИ СТАН: Весело у породици Тодосић, Бојан Перић извукао њихову коверту у наградној игри Узми рачун и победи

Фото: Принтскрин

Овако не скривајући одушевљење прича Драгица, супруга Ивана Тодосића из Куршумлије, добитника двоипособног стана у наградној игри "Узми рачун и победи" у београдском насељу Земунске капије. Он је, каже, толико узбуђен да не може ни да говори.

- Изашли смо да се прошетамо. Нисмо били код куће кад је било извлачење. Прво нас је позвала кћерка а онда су нас званично обавестили. Не можемо још да поверујемо. Пресрећни смо - објашњава Драгица.

Како додаје, раније су слали много коверата. Само у претходном колу, послали су укупно 300, а сада свега десетак. То је и разлог, каже, што су заборавили на извлачење.

- Ја сам слала коверте. Раније смо чешће учествовали у наградним играма, а сада само понекад. Ипак, надали смо се на неки начин. Нада последња умире. И на крају смо добили. Имамо много деце и унучића, па ћемо видети већ коме ћемо уручити кључ. Ћерка нам ради у Београду, па ћемо одлучити - каже она.

У мору коверата, пристигло је више од 4,2 милиона, срећу је Тодосићима донео млади глумац Бојан Перић.

Фото: Принтскрин

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)