НАЈЛЕПШЕ ВЕСТИ: Мали Гаврило данас примио лек у Будимпешти! (ФОТО)

Новости онлајн

08. 06. 2021. у 10:56

МАЛИ Гаврило Ђурђевић, осмомесечна беба која болује од спиналне мишићне атрофије тип 1 примио је данас Золгенсму у болници у Будимпшети.

НАЈЛЕПШЕ ВЕСТИ: Мали Гаврило данас примио лек у Будимпешти! (ФОТО)

Фото: Приватна архива

Гаврилови родитељи захвални су и пријатељима који су даноноћно водили ову борбу као да је њихова лична. Захвалили су се и медицинским радницима, сестрама и докторима који су све урадили да Гаврило буде што боље и да све анализе добија у рекордном року.

- Хвала ти Боже! Хвала сто си нам током читаве борбе слао несебичне и добре људе у живот. Хвала свима вама на свакој молитви, на речима подршке, на сваком апелу, на сваком базару, концерту, послатој поруци, уплаћеној донацији, подељеном посту, постављеној кутији, продатом километру, продатом аутомобилу, мотору. На свакој постављеној лицитацији - наводи се на Фејсбук налогу "За Гаврилову победу".

- Хвала Шумадијској епархији, хвала нашем Крагујевцу, хвала нашој Србији, хвала Републици Српској, дијаспори и свим добрим људима широм света. Сви сте ви омогућили да наш дечак Гаврило постане равноправан противник једне зле аждаје која се зове СМА. Ми верујемо да ће доброта и љубав победити. Баш као сто ће и Гаша победити злогласну СМА. Хвала вама, добри људи! Останите нам увек такви и наставите да помазете нашим другарима, вратите осмех на лице њиховим родитељима као сто сте вратили нама - поручили су Гашини пресрећни родитељи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)