Меридиан помаже будуће лекаре - Улагање у науку и знање на првом месту

Промо

04. 06. 2021. у 13:00

МЕРИДИАН се прикључио акцији “Рукав горе”, Студентске уније Медицинског факултета и наградио будуће лекаре – улагање у будућност је приоритет компаније.

Меридиан помаже будуће лекаре -  Улагање у науку и знање на првом месту

Фото: Промо

Како би обезбедила системску подршку за будуће лекаре, стуб здравственог система наше земље, компанија Меридиан је закључила протокол о сарадњи са Студентском унијом Медицинским факултета у Београду и Новом Саду. Пандемија је показала да су нам потребни млади стручњаци - Меридиан је то у свом пословању препознао још одавно, зато ће и убудуће помагати младим надама нашег друштва.

Започета акција масовне имунизације становништва већ даје резултате, а Меридиан се прикључио и овом фронту, те бројним акцијама наставља да награђује суграђане који показују одговорност према читавој заједници, подсећајући да ова битка још увек није готова.
Меридиан зна да је за победу у најважнијој утакмици сваки члан тима битан. Зато је наставио да подржава и промовише вакцанацију против вируса ЦОВИД-19 и тиме подиже лествицу у промоцији одговорног понашања у заједници.
Од самог почетка епидемије Меридиан је био на првој линији борбе и милионским донацијама помагао здравственом систему, а посебно здравственим радницима који већ преко годину дана носе ову борбу на леђима. Због тога је цео Меридиан тим посебно срећан што сада може помоћи и студентима, нашим будућим докторима, и наградити их због тога што су већ сада пример целој заједници.

Фото: Промо

 

Од како је пре више од годину дана пандемија променила животе свих нас, донације и друштвено одговорне акције компаније Меридиан организују се не само у Србији и окружењу, већ и у целом свету. Након вишемилионских износа које је до сада донирао здравственим системима Србије и региона, поплављеним срединама на Косову и Метохији, као и малишанима који болују од ретких и опасних болести, Меридиан се прикључио и пројекту прикупљања донација народу Индије у борби против другог таласа пандемије ЦОВИД-19.

Меридиан је тако постао део глобалне хуманитарне кампање која за циљ има отварање нових погона за производњу кисеоника и тестова за болнице широм Индије, те што масовнију вакцинацију.
Вакцинација је једини начин да заштитимо себе, своје најближе и убрзамо повратак животу  без страха. Због тога Меридиан наставља да подржава суграђане који су донели одлуку да се вакцинишу и тиме подиже лествицу у промоцији одговорног понашања у заједници.
Компанија Меридиан, иначе, својеврсни је покровитељ науке и знања уопште. Највеће име у индустрији забаве до сада је стипендирао више десетина најбољих студената које ова земља има, који ће остати у Републици Србији и својим знањима и вештинама сваког од нас учинити поносним. 

Фото: Промо

 

У месецима у којима су култура и уметност били потиснути у други план, Меридиан је и на том пољу био велики добротвор. Својом великом донацијом помогао је рад Задужбини Илије М. Коларца и осигурао опстанак културних установа наше земље и друштва.

Времена кризе подсетила су нас на важност солидарности – а у Меридиану она ће и даље бити највиша пословна вредност.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)