ИНОВАЦИЈЕ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ: Како ради фудбалска лопта са чипом (ВИДЕО)

ТИП редакција

22. 06. 2024. у 10:50

"Кладионичарске приче" Милана Ђурице су видео-пројекат компаније Новости намењен свим љубитељима спортског клађења који могу да уживају у занимљивим причама најпознатијег српског типстера и његових гостију.

ИНОВАЦИЈЕ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ: Како ради фудбалска лопта са чипом (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Као што многи већ знају, лист "Тип" се на киосцима може пронаћи сваког петка већ пуне 22 године, а ту је и сајт на коме свакодневно можете прочитати предлоге тикета, анализе мечева и типове асова.

На водитељској позицији је Милан Ђурица - најстарији типстер и човек чије се прогнозе налазе у свим бројевима Типа почев од првог издања које је угледало светлост дана 11. јануара сада већ далеке 2002. године.

У најновијој епизоди, Ђурица је причао о фубдалској иновацији, тачније уграђивању чипа у лопту који реагује када неко одигра руком и намењен је да помогне судијама да донесу што боље одлуке, као што је био случај у мечу Белгије и Словачке.

УЖИВАЈТЕ У НАЈНОВИЈОЈ ЕПИЗОДИ!

За најбоље типове запратите нас на Фејсбуку, Инстаграму и Тиктоку

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
РУСИЈА У НЕВЕРИЦИ Нова забрана - ови руски шпијуни и саботери не могу на Олимпијске игре Париз 2024!

РУСИЈА У НЕВЕРИЦИ Нова забрана - ови руски "шпијуни и саботери" не могу на Олимпијске игре "Париз 2024"!

РАТ у Украјини, односно "Специјална војна операција" како то Русија назива, поново је за једну од "споредних" ствари изнедрио и спортски потез. Најновије вести на тему "спортске санкције Русима" стижу из света олимпизма, јер је из Француске стигла нова забрана за неке Русе који су се увелико спремали у Париз, на овогодишње Олимпијске игаре.

22. 07. 2024. у 15:22

Коментари (0)

ПРОЛАЗНИЦИ БИЛИ ИЗНЕНАЂЕНИ: Ђоковић након Вимблдона ухваћен у шетњи са лепом Рускињом (ВИДЕО)