"ТИП" НАСТАВЉА ДА БРИЉИРА: Нови тикет је ПРОШАО! Челси је донео ВЕЛИКИ ДОБИТАК!

Novosti online

02. 10. 2022. у 08:07 >> 08:08

"ТИП" редакција свакодневно даје сјајне предлоге!

ТИП НАСТАВЉА ДА БРИЉИРА: Нови тикет је ПРОШАО! Челси је донео ВЕЛИКИ ДОБИТАК!

ФОТО: Профимедиа/Принтскрин

Свакодневно наша редакција је својим читаоцима спрема одличне типове. Суботњи "тикет дана" поново је био успешан. Квота је као и обично била сјајна - 7,00! Тикет на које су се нашли Челси, Селтик, Динамо Загреб и Милан можете погледати ОВДЕ.

Поред добитног тикета било је и много других успешних погодака из свих спортова које обрађујемо, а које можете погледати ОВДЕ.

<

Да би наше задовољство било потпуно побринули су се наши читаоци који су нам послали своје добитне тикете.

Фото: Принтсцреен

Данашњи "ТИП" тикет можете погледати ОВДЕ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УКРАЈИНА ТУГУЈЕ: Погибија украјинског репрезентативца код Бахмута разбеснела звезду спорта, тражи најстрашнију казну за Русе и Белорусе

УКРАЈИНА ТУГУЈЕ: Погибија украјинског репрезентативца код Бахмута разбеснела звезду спорта, тражи најстрашнију казну за Русе и Белорусе

РУСИЈА и Украјина су и даље извори најважнијих вести на свету - рат који је у току је довео да се збивања из тих држава прате из минута у минут, уживо, а на сваких пет минута појави се нова информација која изазове велику пажњу. Спорт је неодвојив део живота, па и ратних збивања, а како је недавно добио два тужна поглавља, јер су погинула два репрезентативца Украјине, данас се догодио и један спорски излив беса због тога.

02. 02. 2023. у 20:46

ПАЛА ОДЛУКА У УЕФА: Србија игра против Украјине!

ПАЛА ОДЛУКА У УЕФА: Србија игра против Украјине!

УКРАЈИНА и Русија су разлог за многа важна збивања у свету, чак и она која немају директне везе са ратом који се дешава у Украјини, а спорт од тога није изузет. Најновије вести које су донекле везане за тај сукоб - везане су и за Србију.

02. 02. 2023. у 15:49

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну