МАЂИОНИЧАР ИЗ СОМБОРА: Србин наставља да доминира!

М.М.

04. 06. 2023. у 11:30

НИКОЛА Јокић је наш данашњи избор.

МАЂИОНИЧАР ИЗ СОМБОРА: Србин наставља да доминира!

FOTO: Tanjug/AP

Изабран је 2014. године као 41. пик на драфту и мало ко је очекивао да ће се задржати у најјачој лиги на свету, међутим, Србин показао да физичке предиспозоције нису кључ успеха.

Сомборац има оно што нико на свету тренутно не поседује, кошаркашку интелигенцију која вероватно и никада раније није виђена на теренима.

<

Одлука да се титула најкориснијег играча реглуларног дела додели Џоелу Ембиду је крајње дискутабилна, међутим, Јокићева величина је у томе што га индивидуална признања апсолутно не интересују.

"Џокер" све показује на терену и то је свима јасно, од једног просечног тима направио је машинерију коју само три победе деле од шампионског прстена.

Нагетси су у првој утакмици савладали Мајами резултатом 104:93 а Сомборац је пружио још једну сјајну партију.

Иако је играо само колико је било потребно, на крају је ипак имао трипл-дабл учинак од 27 погодака, 10 скокова и 14 асистенција.

Верујем да ће вечерас пребацити границу поена.

НАШ ТИП: +27,5 (квота 1,90) 

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

ПА, ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ... Јусуф Нуркић прославио прелазак у нови клуб провоцирањем Јокића

ПА, ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ... Јусуф Нуркић прославио прелазак у нови клуб провоцирањем Јокића

Док Никола Јокић и Денвер нагетси чекају званични почетак припрема за нову НБА сезону, најјача лига на свету је напрасно постала - веома занимљива. А како и не би, када је један од њених најбољих играча, Демијан Лилард, прешао у нови клуб, а притом све "зачинио" својим понашањем бивши Јокићев саиграч Јусуф Нуркић.

28. 09. 2023. у 19:06

БРУКА: УЕФА вратила Русију у такмичења, али...

БРУКА: УЕФА вратила Русију у такмичења, али...

РУСИЈА и Украјина су и данас извори најважнијих вести на свету. Све везано за њих се прати из минута у минут, уживо, и то не једино сам рат у Украјини, већ и сви пратећи догађаји. Спорт свакако спада у оне сфере живота које "погађа" овај сукоб и најновија дешавања у њему изазивају велику пажњу јавности. А за све је "крива" последња одлулка УЕФА.

28. 09. 2023. у 16:16

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИКАДА: Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)