НАШИ ПРЕДЛОЗИ: "Тип" - тикет за четвртак

В.М.

13. 06. 2024. у 08:27

ЗА данас вам је редакција ТИП-а спремила следеће предлоге.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за четвртак

Фото: АП

Четвртак

18.00 Пирамидс - Смуха 1&2-5 (1,95)

20.45 Корк сити - Корк рамблерс 1 (1,33)

1.00 Фламенго - Гремио 1&2+ (1,80)

Укупна квота: 4,67

Пирамидс игра одлично, први је на табели египатског првенства и Смуха које је на средини табеле не би требало да представља проблем за лидера.

Исто важи и за Корк сити, који додуше није у доброј форми, али игра пред својим навијачима и урадиће све да се одржи на врху.

Фламенго има прилику да се победом врати на прво место, а уз то му на ноге долази Гремио који није освојио ниједан бод на гостовањима ове сезоне и стиже га умор јер игра четврти меч у последњих 13 дана, кец је фикс, а појачали смо га головима.

ПОГЛЕДАЈТЕ НАЈНОВИЈУ ЕПИЗОДУ КЛАДИОНИЧАРСКИХ ПРИЧА

Преузмите нашу апликацију за љубитеље клађења

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
А ДВА ДАНА ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ... Невероватан списак! Међународни олимпијски комитет објавио ко од Руса може на Игре Париз 2024

А ДВА ДАНА ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ... Невероватан списак! Међународни олимпијски комитет објавио ко од Руса може на Игре "Париз 2024"

РАТ у Украјини и даље привлачи огромну пажњу широм планете, а најновије вести везане за тај сукоб, који Русија назива "специјална војна операција", долазе из сфере спорта. Наиме, постало је познато ко тачно од руских спортиста може на Олимпијске игре "Париз 2024", а тај списак је прилично кратак - јер су о њему одлучивали не само спортски, већ и политички параметри.

18. 07. 2024. у 18:59

НИЈЕ ПРОБЛЕМ КОЛЕНО: Чувени тенисер открио зашто је Ђоковић изгубио у финалу Вимблдона

"НИЈЕ ПРОБЛЕМ КОЛЕНО": Чувени тенисер открио зашто је Ђоковић изгубио у финалу Вимблдона

Чувени амерички тенисер Енди Родик коментарисао је финале Вимблдона и рекао да Новаку Ђоковићу није проблем сама операција колена, већ је указао на други проблем.

17. 07. 2024. у 17:04

Коментари (0)