НЕНАД ЏОДИЋ: Карневалска атмосфера за пад Анжеа

Novosti online

14. 08. 2022. у 08:17

СКАУТ Монпељеа анализира мечеве другог кола Француске најатрактивније лиге

НЕНАД ЏОДИЋ: Карневалска атмосфера за пад Анжеа

Ilustracija

Лорјан – Лион   Одложено

Ајачио – Ланс   X2

<

ОКСЕР– АНЖЕ 1

Ремс – Клермон  1

ТРОА– ТУЛУЗ 2

Ница – Стразбур 1

Брест – Марсеј  2

Оксер је из дела Француске у коме фудбал има предност у односу на све остале животне ствари. Дуго чекани повратак у елиту, бројне присталице прославиће масовним доласком на стадион. Објекат ће бити мали да прими све који би уживо хтели да испрате дуел са Анжеом. У овом случају, домаћи терен је велика предност. Очекује се карневалска атмосфера, у којој фудбалери Оксера могу само да „плешу“, а никако да разочарају. Кец је фикс кола.

Издвајам и двојку на Тулуз. Домаћа Троа је под патронатом Манчестер ситија, који своје прекобројне играче шаље код ње на каљење. А пошто су дебело закаснили овог лета са позајмицама, тим није имао времена да се уигра. Слабост је показао већ на старту против мог Монпељеа (2:3).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГЛУМИЦА ПРОШЛА ПАКАО СА КЛИЧКОМ: Одвео је нашу ћерку у Украјину, није желео да је врати, ја сам лечила зависност од алкохола и дроге