ВУЈЕТИНЦИМА НОВИ ПУТ: Реконструкција саобраћајнице у чачанском селу

В. И.

28. 10. 2020. у 16:21

ВУЈЕТИНЦИМА НОВИ ПУТ: Реконструкција саобраћајнице у чачанском селу

Фото Фејсбук

СЕОСКИ пут у МЗ Вујетинци потпуно је реконструисан и поресвучен новим асфалтом, па се од среде безбедно одвија саобраћај кроз ово место.

Радови на овој саобраћајници у дужини од 2.350 метара коштали су 18 милиона динара, а финансирала их је Влада Србије преко ЈП „Путеви Србије".

Велико је задовољство видети да мешани МЗ Вујетинци, пре свега млади људи, али и сви остали који живе овде на селу имају пристојне и добре услове за живот. Ово много значи и за опстанак и останак младих на селу, за повратак оних који желе да се баве пољопривредом, али и сада све популарнијим сеоским туризмом - рекао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић, који је посетио Вујетинце.

Према његовим речима, у овом селу обезбеђена су и два артерска бунара, што је решило деценијски проблем мештана, који нису имали квалитетну воду за пиће, а коју је са бунарима добило 65 домаћинстава.

Наредне године, додао је Тодоровић, већа количина новца биће  инвестирана у школу у Вујетинцима и то за партерно уређење, игралиште за децу, побољшање енергетске ефикасности и ограду дворишта.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)