БРАТ УМРО ЗА БРАТОМ: Драма у Липничком Шору код Лознице

В. МИТРИЋ

28. 01. 2023. у 22:08

ВЕЧЕРАС, нешто пре 17 часова, умро је, изненада, у дворишту породичне куће Милисав Максимовић (49), пошто је само мање од сат времена пре тога обавештен да му је умро брат Милан(47) у Словенији.

БРАТ УМРО ЗА БРАТОМ: Драма у Липничком Шору код Лознице

Фото В Митрић

Милан, иначе глувонем, био је у Словенији, где је играо утакмице са глувонемима, у организацији њихових удружења, што је често чинио.Био је врстан фудбалер, који је, и даље, играо „као младић“.Узроци његове смрти су још, званично, непознати.

Познато је да је његов брат тешко примнио ту вест.

Јауци су се чули на све стране око њихове куће, недалеко од железничке пруге и станице.Милисав је, у једном тренутку, отишао иза кућа.Није га било неко време, онда су га укућани, комшије и пријатељи тражили и пронашли мртвог.Лекари су само констатовали смрт.

-Класичан пример како је братовљево срце „пукло“ од туге -причају нам рођаци Максимовића из Тршића, који су одмах дошли, не слутећи да једну трагедију прати, истовремено и друга. -Живели су у истом дворишту.Милисав је имао троје деце, а Милан двоје.

Јецаји, туга, мука и бол не престају.Поред деце и супруга за двојицом Максимовића, иначе дивних и часних, и пре свега вредних људи, плачу и јаучи њихов а чељад и мајка Миланка.

-Ни у најцрњем сну нисмо могли овако нешто да уснимо -каже ујак Миланов и Миласављев Милутин Матић из Вуковог Тршића. -Какви су то момци, делије, карактери...Ето, зато су се људи „слили“ у њихово двориште, да теше, помогну, али утехе нема.

БОНУС ВИДЕО:

СУВОЗАЧ ИЗ "КЛИА" ИЗДАХНУО НА МЕСТУ: Саобраћајна несрећа код Крушевца, повређене четири особе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ У НАТО АГРЕСИЈИ: Вучић - Нећете нас сломити (ФОТО, ВИДЕО)

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА СЕЋАЊА НА СТРАДАЛЕ У НАТО АГРЕСИЈИ: Вучић - Нећете нас сломити (ФОТО, ВИДЕО)

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствовао је данас обележавању Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године, у Сомбору, на Тргу светог Ђорђа.

24. 03. 2023. у 18:01 >> 19:03

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (1)

СРПСКИ МАТИЧАРИ ТВРДЕ: Већ на венчању знамо ко ће се развести - открили и који су знаци кључни