СВЕТЛИ СВЕТОСАВЉЕ СРПСТВУ КРОЗ ВЕКОВЕ: Свети Сава обележен и у Смедереву, повеља додељена професорки Наташи Рајић (ФОТО)

Ј. Илић

27. 01. 2023. у 10:44

ДОБИТНИЦА Светосавске повеље за 2022. годину у Смедереву је Наташа Рајић, професорка српског језика и књижевности у Техничкој школи.

СВЕТЛИ СВЕТОСАВЉЕ СРПСТВУ КРОЗ ВЕКОВЕ: Свети Сава обележен и у Смедереву, повеља додељена професорки Наташи Рајић (ФОТО)

Фото: Н. Живановић

Наташа је у својој каријери, која је започела пре три и по деценије у  овој школи, са својим ученицима постигла бројне запажене резултате.

Добитници награда за стваралаштво младих за 2022. су Димитрије Спасић, ученик генерације и носилац Вукове дипломе у Гимназији Смедерево за школску 2021/2022., потом  Ана Томић која је дипломирала недавно на Медицинском факултету у Београду с просечном оценом 9,90, и Анђелка Петковић, ученица завршног разреда Музичке школе „Коста Манојловић“ у Смедереву са просеком 5,00 и бројним наградама.

Домаћин овогодишње Светосавске академија била је Теничка школа у Смедереву, чије је Омладинско позориште извело представу „Светли Светосавље српству кроз векове“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

НАТАША КАНДИЋ ОПТУЖЕНА ЗА МОБИНГ Огласили се запослени: Злоставља нас, малтретира и вређа