СУТРА БЕЗ СТРУЈЕ ЗБОГ ПЛАНИРАНИХ РАДОВА: Бока, Фаркаждин, Мужља, Лазарево и Златица

Б.Г.

26. 09. 2022. у 13:57

ЕПС у Зрењанину најавио је да ће због планираних радова на електромрежи делови града, тј. приградско насеље Мужља и неколико села остати без струје у уторак, 27. септембра, у периоду од 8 до 13 часова.

СУТРА БЕЗ СТРУЈЕ ЗБОГ ПЛАНИРАНИХ РАДОВА: Бока, Фаркаждин, Мужља, Лазарево и Златица

Фото: Б.Г.

Без струје ће бити делови улица Бохињске, Хуњади Јаноша, Јожефа Атиле, Которске, Серво Михаља и Вршачке, као и улице Алибунарски ред, Арањ Јаноша, Бечејска, Белоцркванска, Бледска, Болманска, Браће Фогароши, Братства и јединства, Деги Јожефа, Доњи ред, Дожа Ђеђра, Дравска, Фејеш Кларе, Кањишка, Кесег Лазара, Киш Ернеа, Киш Ференца, Корвин Ота, Кошут Лајоша, Козарачка, Кун Беле, Курунци Илеша, Мађарске комуне, Макарска, Моравска, Мункачи Михаља, Ослобођења, Петефи бригаде, Победе, Ревес Антала, Савска, Сивери Јаноша, Сомборска, Суботичка, Сунчана, Танчић Михаља, Тимочка, Врбаски ред, Зрињи Миклоша и Жепчанска.

У Периоду од 8.30 до 13.30 без струје ће бити села Лазарево и Златица, а од 9 до 11 часова струје неће имати делови улица Бориса Кидрича, Маршала Тита и Милана Зечара, као и улице Пролетерска и Жарка Зрењанина у селу Бока, док ће од 9.30 до 13 часова без струје бити село Фаркаждин.

БОНУС ВИДЕО:

МЕЂУНАРОДНО ТАКМИЧЕЊЕ У КРАЉЕВУ: На 24. Спинер купу чак 200 макета и 50 такмичара

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну