ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Преминуло још троје пацијената

В. И.

15. 10. 2021. у 19:30

ТОКОМ протекла 24 сата (пресек од петка у подне), на ковид одељењима у оквиру Опште болнице у Чачку, од последица ковид инфекције преминула су три пацијента, и то два из Чачка и један из Лучана.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Преминуло још троје пацијената

Фото: В. Илић

Тренутно је хоспитализованo 143 пацијента, док је у респираторном центру смештено 15 болесника, од тога је један са најтежом клиничком сликом на респиратору. 

На болничком лечењу примљено је 13 болесника, забележено је пет отпуста и један транспорт за Београд. Хоспитализована су два ковид позитивна детета на педијатрији, две ковид позитивне труднице на гинекологији и троје пацијената са повредама налазе се у изолацији на одељењу хирургије. 

Од 375 узорака из Чачка позитивних је 113, из Горњег Милановца од 83 узорка позитивних је 38, из Лучана од 45 узорака позитивних је 14 и из Ивањице од 54 узорка позитивних је 13. Укупно 178 позитивних од 557 узорака.

За последња 24 часа у пријемно – тријажној амбуланти Опште болнице Чачак, са симптомима и знацима ковид инфекције било је 153 прегледа, од чега је 79 првих прегледа.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

БОНУС ВИДЕО:

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)