НОВАЧЕ, ВЕЛИКИ СИ! Шпанац се повредио, а Ђоковић урадио оно што би мало ко!

Novosti online

02. 06. 2023. у 18:43 >> 18:52

ФАНТАСТИЧАН меч одиграли су Новак Ђоковић и Алехандро Давидович-Фокина, а у току трећег сета Србин је показао због чега је велики човек, можда и највећи у свету тениса.

НОВАЧЕ, ВЕЛИКИ СИ! Шпанац се повредио, а Ђоковић урадио оно што би мало ко!

ТАНЈУГ/АП

При резултату 3:1 за Новака Ђоковића у трећем сету Шпанац је незгодно проклизао и пао. Шепајући је отишао до своје клупе, а ту је Србин показао своју величину.

Помогао је ривалу да се смести, додао му је пешкир и отишао по лед. Тек када се уверио да је са Шпанцем све у реду Ђоковић је отишао на своју страну терена.

Нема шта, свака част Новаче.

Меч уживо можете да пратите у посебном блогу на сајту "Новости.рс".

БОНУС ВИДЕО: ЗВЕЧАН НАВИЈА ЗА НОЛЕТА: Срби окупљени на протесту прате меч српског тенисера

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

"ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ 'ХЕЈ СЛОВЕНИ', ОНИ СУ..." Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

ПРЕДРАГ Мијатовић је један од најбољих фудбалера који су носили дрес наше репрезентације, а то "наше" се мењало - од СФРЈ, преко СР Југославије, до Србије и Црне Горе. А управо он је данас занимљив хрватској јавности јер је појаснио зашто су тамошњи "ватрени", после распада некадашње "велике државе јужних словена" били успешнији од Срба (и Црногораца) у фудбалу.

27. 09. 2023. у 19:57

Коментари (1)

НЕДАВНО СЕ КРСТИО, А САД... Оженио се Роналдо -  и то ким! (ФОТО)