НОВАКОВИ НАВИЈАЧИ ОСТАЛИ ЗАПАЊЕНИ: Ђоковић освојио титулу у Тел Авиву, а онда се десило оно што нису очекивали (ФОТО)

Novosti online

02. 10. 2022. у 19:57

НОВАК Ђоковић се вратио на шампионске стазе, али су његови навијачи имали разлог да буду врло незадовољни одмах по завршетку финала у Тел Авиву.

НОВАКОВИ НАВИЈАЧИ ОСТАЛИ ЗАПАЊЕНИ: Ђоковић освојио титулу у Тел Авиву, а онда се десило оно што нису очекивали (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Новак Ђоковић се после дуге такмичарске паузе вратио "белом спорту" и у свом првом "правом" наступу још од финала Вимблдона заблистао.

Али, само што је Новак Ђоковић маестралан начин победио Марина Чилића у финалу турнира у Тел Авиву, десило се нешто неочекивано.


Наиме, када је почела церемонија проглашења победника, организатори су имали кратку реч, па потом, како је то уобичајено, пустили пред микрофон пораженог финалисту, те победника турнира.

Међутим, усред говора Марина Чилића, ТВ пренос је прекинут.

И то широм света.

Просто, локална телевизија која је слала сигнал целој планети, једноставно се "пребацила" на снимак Тел Авива из авиона, па су све ТВ куће које су преузимале пренос морале да се сналазе како знају и умеју.

Новаков навијачи широм света негодовали су на друштвеним мрежама, сви одреда мислећи да је њихов омиљени канал на коме су гледали дешавања на турниру - самоиницијативно прекинуо пренос.

Међутим, локални дистрибутери ТВ сигнала нису били криви.

Просто се десило да је израелска станица која је радила пренос решила да напрасно "прекине" церемонију, па су љубитељи "белог спорта" остали ускраћени за већи део Чилићеве изјаве, а и за комплетна утисак Новака Ђоковића.

Бонус видео: Новак Ђоковић - Пет тајни због којих је најбољи на свету

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НБА ЗЕМЉОТРЕС: Ас са два МВП признања затражио прелазак у други клуб и то пред сам крај прелазног рока!

НБА ЗЕМЉОТРЕС: Ас са два МВП признања затражио прелазак у други клуб и то пред сам крај прелазног рока!

НБА лига је доживела да пред сам крај прелазног рока, који се завршава 9. фебруара, једна од њених највећих звезда затражи од управе клуба да промени радну средину.

03. 02. 2023. у 20:29 >> 21:58

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну