СРАМОТАН ПОТЕЗ АМЕРИКАНЦА: Новак Ђоковић овако нешто није заслужио (ВИДЕО)

Novosti online

25. 09. 2022. у 12:31

СРПСКИ тенисер, Новак Ђоковић мајсторском игром на Лејвер купу показао је да и даље може да игра врхунски тенис, ипак, један детаљ запао је за око делу јавности.

СРАМОТАН ПОТЕЗ АМЕРИКАНЦА: Новак Ђоковић овако нешто није заслужио (ВИДЕО)

ФОТО: ЕПА

Ђоковић је такмичење на Лејвер купу почео победом у сингу и дублу.

Франсиса Тијафоа победио је Новак без много мука, а након меча виђена је једна не тако лепа сцена.

Након поздрава са Тијафоом кренуо је Новак ка клупи тима Света и прво се поздравио са Џоном Мекинроом, а онда кренуо ка осталима да би Томи Пол одбио да пружи руку и само се окренуо на другу страну.

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (5)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну