ОВО ЈЕ ЈЕДИНА НАДА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Би-Би-Си открио у ком случају Србин може наступати на Ју-Ес опену

Новости онлине

23. 08. 2022. у 10:47

ДА ли ће Новак Ђоковић наступити на Ју-Ес опену? Питање свих питања на које једино има одговор српски тенисер, али он ћути као заливен.

ОВО ЈЕ ЈЕДИНА НАДА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Би-Би-Си открио у ком случају Србин може наступати на Ју-Ес опену

ФОТО: Тањуг

Челници Ју-Ес опена су издали саопштење у коме јасно истичу да невакцинисани тенисери не могу да играју, али опет су ставили Новака на жреб међу носиоце.

Наиме, америчка влада и даље не дозвољава улазак у земљу странцима који нису вакцинисани против корона вируса, па Ђоковић тренутно није у могућности да игра, али пошто није отказао налази се на жребу.

Жреб се одржава 25. августа, тако да Новак у најбољем случају има још два дана наде, која се све више своди на теорију.

Многи медији широм света се баве Србином, британски Би-Би-Си је у опширном тексту писао о случају Ђоковића и Ју-Ес опена, где се питају да ли ће освајач 21 гренд слем титуле бити у могућности да игра.

FOTO: AP/Tanjug

 

Британци сматрају да има још наде за Нолета, пошто је Амерички центар за болести и превенцију одлучио 11. августа да изједначи вакцинисане и невакцинисане грађане, уз најаву да се ради на усклађивању докумената и смерница у бројним областима, укључујући и путовања, те да ће то бити одлучено у наредним недељама, што је дало наду Новаку и његовим навијачима.

Али пошто значајних одлука по овом питању није било још од 11. августа, јасно је да време истиче и да су шансе већ сада готово минималне. Једина нада је да се у наредна два дана одлучи да се укину рестрикције, па да Новак остане на жребу и да му се дозволи да игра.

А како ствари стоје, Американци ће попустити мере 1. септембра, што никако не иде у прилог Ђоковићу. Гренд слем неправда према српском тенисеру се наставља, гледамо други део...

Бонус видео: Новак Ђоковић - Пет тајни због којих је најбољи на свету

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НБА ЗЕМЉОТРЕС: Ас са два МВП признања затражио прелазак у други клуб и то пред сам крај прелазног рока!

НБА ЗЕМЉОТРЕС: Ас са два МВП признања затражио прелазак у други клуб и то пред сам крај прелазног рока!

НБА лига је доживела да пред сам крај прелазног рока, који се завршава 9. фебруара, једна од њених највећих звезда затражи од управе клуба да промени радну средину.

03. 02. 2023. у 20:29 >> 21:58

Коментари (6)

НИШТА ОД СРБИЈЕ: Откривено где је Новак Ђоковић отишао после Аустралијан опена