ОГЛАСИО СЕ МРЗИТЕЉ НОВАКА ЂОКОВИЋА: Украјинка провоцирала Рускиње, а њему сметају Срби (ВИДЕО)

Новости онлине

16. 08. 2022. у 09:01

СКАНДАЛ у Синстинатију. Наиме током меча између Рускија, Ане Калинскаје и Анастасије Потапове, једна навијачица са украјинском заставом избачена је са трибина, пошто је провоцирала тенисерке.

ОГЛАСИО СЕ МРЗИТЕЉ НОВАКА ЂОКОВИЋА: Украјинка провоцирала Рускиње, а њему сметају Срби (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Девојка је била огрнута великом заставом Украјине, а на глави је имала венац од цвећа (винок), који је део украјинске културе и носе га жене из те државе.

Појава навијачице узнемирио је такмичарке на терену, па је једна од њих одлучила да се пожали судији Лари Морган, која је затражила од мистериозне девојке да напусти трибине или склони обележја. 

Није требало дуго времена да се огласи Бен Ротенбергер. Амерички новинар, који је познат као велики мрзитељ Новака Ђоковића је открио да се Украјинка зове Лола и живи у Мејсону, па јој је турнир у Синсинатију близу. 

Наводно, како Бен пише Лола ништа није добацивала, само је у тишини гледала меч, али да јој је након жалби једне играчице пришла судија и рекла јој да "није лепо да седи на трибинама са заставом, на шта јој је она одговорила да "није лепо вршити инвазију на другу земљу", алудирајући на ратни сукоб у Украјини са Русијом.

Американац даље наводи да је шеф озбезбеђења на терену после тога постао агресиван према Украјинки, као и да јој је рекао да мора да напусти терен или ће позвати полицију. Такође истиче да је један гледалац стао у њену заштиту, али да обезбеђење није одустајало и да је ускоро Лола напустила терен, не желећи да прави сцену.

Пошто је пристала да изађе, неких пола часа касније, пришао јој је шеф обезбеђења читавог турнира, са документом да је забрањено носити заставе већих диманзија од 18x18 инча.

Наравно Ротенбергер, није пропустио прилику да прозове српске навијаче, који су му попут Ђоковића вечити трн у оку. 

- Такође, свако ко је био на турниру у Синсинатију зна да су се заставе сличне величине весело вијориле, најчешће америчке и српске - огласио се Бен Ротенберг.

Ротенбергер је на крају истакао и да је Лола покушала да смањи заставу на прописне димензије, али да је обезбеђење отпратило до паркинга, да јој је стављено на знањне да може да остави увредљиву заставу у колима, па када је то учинила дозвољено јој је да се врати и одгледа дуел Рускиња.

Амерички новинар жељан сплетки је додао да му нико из организације турнира, као ни из ВТА није одговорио на питања 24 сата касније, па се све завршило само на информацији.

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (1)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)