ЏОН МЕКИНРО И ЈАВНО ОПСОВАО ЗБОГ НОВАКА! Легендарни Американац не престаје да врши притисак на своју домовину: "Да сам ја Ђоковић..."

Новости онлине

14. 08. 2022. у 20:13

ЛЕГЕНДАРНИ амерички тенисер, Џон Мекинро, огласио се поводом све извеснијег изостанка Новака Ђоковића са предстојећег Ју-Ес опена.

ЏОН МЕКИНРО И ЈАВНО ОПСОВАО ЗБОГ НОВАКА! Легендарни Американац не престаје да врши притисак на своју домовину: Да сам ја Ђоковић...

ФОТО: ЕПА

И врапци на грани знају већ, да икона "белог спорта" нема право наступа на америчком континенту, због свог вакциналног статуса и одлучног одбијања да прими вакцину. 

Центар за контролу заразе (ЦДЦ) недавно променио правила и унутар земље потпуно изједначио вакцинисане и невакцинисане. На све то, француски новинар је подигао буру када је ушао у САД, а да му нико није тражио доказ и упркос свему поставља се питање хоће ли Новак на крају успети да заигра преко Атлантика. 

- Пре свега, мислим да је све то сра**е. Мислим да би требало да му буде дозвољено да игра. То је моје лично мишљење, а ја сам вакцинисан, примио сам и бустер дозу. Те ствари зависе од особе до особе. Да сам он, а нисам он – он је освојио много више слемова него ја јер је пронашао прави начин у себи да то и оствари, што мало ко може у било ком спорту да каже за себе да је пронашао- рекао је Мекинро и додао:

- Он се држи својих ставова и апсолутно има право да сам доноси овакве одлуке. Он је један од највећих спортиста. Веома пажљиво бира све што уноси у своје тело, тако да је фрустрирајуће да у овом тренутку – током којег сви седимо заједно, забављамо се – а да њему није дозвољен улазак у земљу јер није вакцинисан. То стварно нема смисла, али то су правила која су тренутно на снази владе. Нисам сагласан са њима, али... Тренутно, то је живот.

Такмичење на Ју-Ес опен-у почиње 29. августа, а српски тенисер брани финале и 1.200 АТП бодова.

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)