"ШТА СИ МИ ТО РЕКАО"? Бесни Данил Медведев због једне речи кренуо да се обрачуна са навијачем (ВИДЕО)

Новости онлине

14. 08. 2022. у 08:09

Руски тенисер Данил Медведев елиминисан је већ на старту мастерса у Монтреалу пошто га је надиграо Ник Кирјос (6:7, 6:4, 6:2), контроверзни Аустралијанац уз кога је била већина публике у Канади.

ШТА СИ МИ ТО РЕКАО? Бесни Данил Медведев због једне речи кренуо да се обрачуна са навијачем (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Не само да су били уз њега, него су били против Данила Медведева, првог тенисера света, тако да су Руса на крају меча навијачи дочекали ружним повицима. Присутни су забележили како су му викали "лузеру" док је напуштао стадион, а иако би многи то само игнорисали, Медведев није могао да се суздржи.

Снимци који круже друштвеним мрежама показују да се Данил Медведев суочио са једним од навијача који му је погрдно скандирао. Окренуо се ка њему и отишао да му дели лекције, а све је пратило и обезбеђење.

Медведев је "хејтеру" објаснио да је миран и да му се само не свиђа оно што је скандирао. Због тога што је разговор почео бурним ходом и речима "шта си то рекао", многи су претпоставили да ће ситуација ескалирати, међутим Медведев је био на дистанци и мирно се суочио са навијачем.

"Немој да гледаш доле!", рекао је Медведев овом мушкарцу, с тим да се јасно може чути да није и једини који му је погрдно скандирао, али је баш њега запазио.

Други навијачи су тражили од навијача да се извини, а иако то нисмо чули - све се на крају још и мирно завршило.

БОНУС ВИДЕО: ПОРУКА ЗА НОВАКА: На кули Београд исписују се речи подршке

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

СТИГАО У БЕСНОМ ЏИПУ: А кад је репрезентативац изашао, нису могли да верују кад су видели стајлинг (ВИДЕО)