ЧИСТА РОДИТЕЉСКА ЕМОЦИЈА! Погледајте како је Ангелина Топић исписала историју, отац Драгутин бескрајно срећан (ВИДЕО)

Novosti online

21. 08. 2022. у 21:50

СРБИЈА се претворила у атлетску велесилу на овогодишњем првенству Европе у Минхену. Након Иване Шпановић, Армина Синанчевића и Адриане Вилагош, девојка од 17 лета, наследница легендарног Драгутина Топића освојила је бронзу у дисциплини скок у вис.

ЧИСТА РОДИТЕЉСКА ЕМОЦИЈА! Погледајте како је Ангелина Топић исписала историју, отац Драгутин бескрајно срећан (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Чудесна Ангелина Топић скакала је без иједне грешке све до висине од 193 центиметара која се за њу на овом првенству испоставила као завршна, иако је у каријери имала и центиметар бољи резултат.

Међутим, наша сјајна атлетичарка имала је ту срећу да је на истој висини препреку рушила и Брит Верман из Холандије, као и Ирина Герашченко из Украјине, које су претходно из доста више покушаја прескакале остале висине.

Од наше атлетске сензације боље су биле једино представница Црне Горе која је рођена у Книну Марија Вуковић и Украјинка Јарослава Махучик, које су из прескочиле висину од 195 цм.

Отац Ангелине, Драгутин Топић заиста је полудео од среће и са неописиво много емоција прославио наступ своје мезимице. 

Бонус видео: Свемирско светско првенство: Спектакл какав фудбал не памти

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Е, ЗАТО МРЗИМО НОВАКА ЂОКОВИЋА! Аустралија нетремице гледа ову емисију и сада јој све постаје јасно (ВИДЕО)

"Е, ЗАТО МРЗИМО НОВАКА ЂОКОВИЋА!" Аустралија нетремице гледа ову емисију и сада јој све постаје јасно (ВИДЕО)

Новак Ђоковић је освојио Аустралијан опен 2023, и то годину дана након што је из Аустралије протеран као криминалац, а не рекордер тамошњег гренд слема. Међутим, остало је и самим Аустралијанцима питање - зашто су толико мрзели Нолета прошлог јануара, па су одговор потражили код стручњака.

06. 02. 2023. у 17:38

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (1)

СТАВ БЕОГРАЂАНА: Питали смо грађане шта мисле о забрани пушења у затвореном коју тражи министарка Даница Грујичић (АНКЕТА)