БУДУЋНОСТ СРПСКЕ АТЛЕТИКЕ ЈЕ СВЕТЛА: Адриана Вилагош и Ангелина Топић донеле медаље у Београд и већ се спремају за ЕП у Минхену (ФОТО)

Novosti online

09. 08. 2022. у 13:34

СА ДВЕ медаље на Светском јуниорском првенству, али и са још нелолико одличних резултата показали смо да је будућност српске атлетике светла, изјавио је председник Српског атлетског савеза Веселин Јевросимовић.

БУДУЋНОСТ СРПСКЕ АТЛЕТИКЕ ЈЕ СВЕТЛА: Адриана Вилагош и Ангелина Топић донеле медаље у Београд и већ се спремају за ЕП у Минхену (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

- Имали смо 12 представника у колумбијском Калију, четири финала, две медаље, златну Адриане Вилагош, која је бацила копље фантастичних 63,52 м, само 17 цм је делило од светског јуниорског рекорда. Другу медаљу, бронзану Ангелине Топић, ми сматрамо златном јер је имала велики пех због тровања - рекао је Јевросимовић на конференцији за медије.


Указао је и на Богдана Видојковића, који је био у финалу на 110 метара са препонама пред којим је велика будућност, као и Зорану Рокавец, која је имала тежак пех због тровања, али је изборила 10. место у скоку у вис.

Двострука светска јуниорска првакиња Адриана Вилагош не види себе као "чудо од детета".

- Јако сам срећна што сам успела да одбраним титулу светске јуниорске првакиње. Мало је фалило да буде и светски рекорд, али имамо ову годину и још једну после да га оборимо - рекла је Вилагош.

Ангелина Топић презадовољна је својим наступом.

- Жао ми је само што нисмо сви имали исте услове за скокове због пеха који сам имала, нисам могла да дам максимални потенцијал, али ово представља велико искуство за будућност - изјавила је ћерка некадашњих асова српске атлетике Драгутина и Биљане Топић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

КОКАИН МУ РАЗОРИО КАРИЈЕРУ: Играо раме уз раме са Роналдом, а данас ради као зидар да би преживео (ВИДЕО)