ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ПОСЕТИО СРПСКЕ СПОРТИСТЕ: "Надамо се великом успеху наших представника на Медитеранским играма"

Novosti online

26. 06. 2022. у 17:57

ДРЖАВНИ секретар Министарства омладине и спорта Милан Савић посетио је данас српске спортисте у Медитеранском селу у алжирском Орану.

ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ПОСЕТИО СРПСКЕ СПОРТИСТЕ: Надамо се великом успеху наших представника на Медитеранским играма

Фото: Н. Скендерија

Он је нашим спортистима пожелео срећу на њиховим наступима на МИ и нагласио им је да верује у остваривање добрих спортских резултата.

Савић је обишао наше спортисте у пратњи отправника послова Амбасаде Републике Србије у Алжиру Милоша Јастребића, првог потпредседника ОКС Жарка Зечевића и генералног секретара ОКС Ðорђа Вишацког.

- Синоћ смо присуствовали сјајном отварању Медитеранских игара. Јуче сам имао прилику да гледам наше ватерполисте против Словеније, а данас смо пружили подршку нашим одбојкашима који, на жалост, нису успели да остваре победу, али верујем да ће у неком наредном сусрету бити успешнији. Очекујемо доста медаља и у екипним и у појединачним спортовима - рекао је Савић.


Државни секретар Министарства омладине и спорта изјавио је да очекује велике успехе наших спортиста.

- Данас смо искористили прилику да обиђемо наше спортисте у Медитеранском селу, да видимо у каквим условима бораве док су у Орану, у каквим условима раде и пролазе кроз свакодневницу. Задовољни смо оним што смо видели и још једном бих нагласио да се надамо великом успеху наших спортиста који ћемо заједно прославити по њиховом повратку - закључио је Савић.


БОНУС ВИДЕО: Пешић окупио "орлове" - тренинг репрезентације Србије
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)