ТРАЖИ СЕ НОВИ ТРЕНЕР: Вујасиновић напустио Нови Београд

Танјуг

24. 01. 2022. у 10:40

ВЛАДИМИР Вујасиновић више није тренер ватерполиста Новог Београда, саопштио је данас клуб.

ТРАЖИ СЕ НОВИ ТРЕНЕР: Вујасиновић напустио Нови Београд

FOTO: M. Vukadinović

Како се наводи, он је управу клуба јуче обавестио да због личног незадовољства оствареним резултатима и неоствареним сопственим очекивањима, подноси неопозиву оставку на место првог тренера екипе.

- Желим данас да обавестим и јавност, на исти начин на који сам то јуче урадио са управом ватерполо клуба Нови Београд, а то је да подносим неопозиву оставку на место првог тренера екипе, искључиво и једино због очекивања и резултата, који, пре свега, не задовољавају моје личне тренерске и спортске амбиције - рекао је Вујасиновић у саопштењу достављеном медијима и додао:

- Као неко ко је као играч, а и као тренер, увек имао највише спортске циљеве, не могу да будем задовољан оним што је моја екипа показала и што је у досадашњем току такмичења, на четири фронта и остварила. Желим играчима и екипи много среће у даљем току сезоне, а искрено се надам се да ће ова моја оставка успети да их све протресе и пробуди из стања у које су упали и из ког им од срца желим да што пре изађу. Још једном се захваљујем свим играчима и стручном штабу на сарадњи и желим им много среће и успеха у даљем току свих такмичења - рекао је Вујасиновић.

Нови Београд после седам кола у Лиги шампиона заузима пето место на табели са 11 бодова.

БОНУС ВИДЕО: Навијачи на величанствен начин дочекали Новака

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)