КОЛАКОВИЋ НЕ ЖЕЛИ ДА БУДЕ ДЕО СТАТИСТИКЕ: Некадашњи селектор одбојкаша Србије објаснио Пољацима зашто се није поново кандидовао

С. К.

03. 12. 2021. у 14:08

ПОЉАЦИ с нестрпљењем ишчекују ко ће после одласка Витала Хејнена преузети њихово одбојкашку селекцију. Месецима се говори да је Никола Грбић први фаворит, али пошто још нема дозволу Перуђе могуће је да неко други седне на врућу клупу светских првака. Зато је председник Савеза Себастијан Свидерски за пољске медије рекао да се нада да ће до Божића решити питање селектора.

КОЛАКОВИЋ НЕ ЖЕЛИ ДА БУДЕ ДЕО СТАТИСТИКЕ: Некадашњи селектор одбојкаша Србије објаснио Пољацима зашто се није поново кандидовао

Фото: Илустрација

Домаће новинаре је занимало зашто се није кандидовао некадашњи селектор Србије Игор Колаковић, који је пре четири године конкурисао за кормилара Пољске. Трофејни тренер је стратег Алурона за који игра Урош Ковачевић.

- Савез има своје фаворите, конкурс је само фавормалност, а ја не желим да играм улогу статистичара. Да Савез жели да водим његове одбојкаше једноставно би реклу "Игоре дођи". То је закон федерације и ја им ништа не замерам - рекао је за пољске медије Колаковић, који је после Србије водио и Иран.

О Николи Грбићу, којег је тренирао, рекао је све најбоље:

- Одбојка му је све, цео живот је посветио одбијци. Никола много зна о овом спорту. Научио сам многе ствари од њега, чак и када је био играч. Желим му све најбоље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)