СЕБИЋ СРБИЈИ ДОНЕО БРОНЗУ! Компанија Меридиан повећала донације на ПОЛА МИЛИОНА (ВИДЕО)

ПРОМО

02. 08. 2021. у 12:00

Полако али сигурно, Олимпијске игре улазе у саму завршницу, а Србија и последњих дана такмичења има своје адуте и кандидате за медаље.

СЕБИЋ СРБИЈИ ДОНЕО БРОНЗУ! Компанија Меридиан повећала донације на ПОЛА МИЛИОНА (ВИДЕО)

Фото архива ВН

Закључно са данас и великим успехом Миленка Себића који је освојио бронзу у дисциплини МК пушка тростав, наша земља је до сада освојила пет медаља, а компанија Меридиан је сваку од њих НАГРАДИЛА СА 100.000 ДИНАРА КОЈЕ ЋЕ ДОНИРАТИ У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ!

А сад још лепих вести...

Као што сте и навикли, уз врхунски спорт, иде и врхунска понуда за клађење, али и специјални поклони за нове и оне старе, верне чланове. Уколико до сада нисте, региструјте се на сајту меридианбет.рс или мобилној апликацији, преузмите ПОКЛОН ТИКЕТ ОД 500 РСД и препустите се чарима НАЈВЕЋИХ КВОТА НА ПЛАНЕТИ.

За све оне који су искусни и верни најбољој кладионици у региону – ту је фантастичан БОНУС НА ПАРОВЕ И ДО 2000%, али и БОНУС НА УПЛАТУ ДЕПОЗИТА који вам може донети и до 10.000 РСД.

Али, вратимо се сада спорту. Поред Себића, до сада су нас обрадовали Дамир Микец који је освојио сребрну медаљу, Тијана Богдановић која се окитила бронзаним одличјем, Милица Мандић која је после девет година освојила ново олимпијско злато и баскеташи који су на свом дебију донели Србију бронзу.

Сви су они већ стигли у Србију, донели одличја и још једном обрадовали читаву нацију. Наредни дани нису донели нове медаље, али јесу неке незаборавне моменте.

Знамо да се још нисте опоравилли од неких шокантних пораза које је Србија доживела, али време је да се окрене нова страница и пружи подршка новим такмичарима и кандидатима за медаље.

Главна звезда ових дана свакако је Ивана Шпановић, која нас је све одушевила скоком од седам метара већ у квалификацијама. Најавила је да оно најбоље чува за финале, а од тог финале нас дели само неколико сати – и зато букмејкери су спремили невиђене квоте!

Ако верујете у Ивану, чека вас квота 5.08 да ће се Српкиња окитити златном медаљом.

Осим тога, на терене ће и наши атлетичари Армин Синанчевић и Асмир Колашинац, који ће се такмичити у бацању кугле, као и Милица Новаковић и Бојан Зделар.

Јасно је да је пред нама врло узбудљив дан у Токију, а на нама је да навијамо за наше представнике и нове медаље!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)