ДАМИР МИКЕЦ: Новак није могао да верује када сам му рекао! Шалио се са мном " Где ћеш, чекај да се дружимо"

Novosti online

25. 07. 2021. у 07:01

НОВАК Ђоковић је бодрио Дамира Микеца пред полазак у стрељану, а то му је дало "ветар у леђа".

ДАМИР МИКЕЦ: Новак није могао да верује када сам му рекао! Шалио се са мном  Где ћеш, чекај да се дружимо

ФОТО: ОКС

Дамир Микец донео је прву медаљу Србији на Олимпијским играма у Токију, он се окитио сребром у дисциплини ваздушни пиштољ на 10 метара. Посебно одушевљење његовим успехом исказао је Новак Ђоковић. 

Он је о медаљи Микеца сазнао након дуела у коме је савладао Хуга Делијена. Говорио је Новак дасу се сви шалили са Микецом због тога што је рано ишао на тренинге и није могао да се дружи са сународницима. 

- Чуо сам га са терасе, он је одлазио у хотел где сам му ја звиждао и онда ми је он рекао, срећно сутра брате. Тако да ми је то дало ветар у леђа, рекао је Микец о Ђоковићу за нова.рс.

- Када је Ноле стигао, сви смо хтели да га поздравимо и да се испричамо. Ми смо саборци још од Пекинга. Причали смо о свему и свачему и онда сам му ја рекао да морам да идем. И он ми каже, па где ћеш, чекај мало да се дружимо испред зграде сви заједно. Ја му кажем, морам имам аутобус у 15 до 6 ујутру да идем на тренинг. Није могао да верује да тако рано морам да одем.

- Сутрадан кад смо се срели, каже он мени, знаш да сам три пута мислио на тебе, како си устао тако рано, насмејао се Дамир Микец.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)