МИНИСТАР УДОВИЧИЋ ИЗНЕНАДИО КОШАРКАШИЦЕ НА ТРЕНИНГУ: Подршка пре великих такмичења којa следе

Танјуг

05. 06. 2021. у 13:12

МИНИСТАР омладине и спорта Вања Удовичић изненадио је данас на тренингу најбоље кошаркашице Србије, које се за густ такмичарски распоред овог лета припремају у Београду.

МИНИСТАР УДОВИЧИЋ ИЗНЕНАДИО КОШАРКАШИЦЕ НА ТРЕНИНГУ: Подршка пре великих такмичења којa следе

ФОТО: МОС

Женску кошаркашку репрезентацију од 17. до 27. јуна очекује Европско првенство у Шпанији и Француској, а само месец дана након тога и Олимпијске игре у Токију.

Како је саопштено, министар Удовичић је наставио да посећује све српске спортисте приликом припремних и такмичарских процеса, како би се лично уверио да сви имају најбоље услове.

- Као бивши репрезентативац и неко ко потпуно разуме све изазове с којима се спортисти сусрећу на свакодневном нивоу, министар Удовичић настоји да поред институционалне подршке коју Министарство омладине и спорта континуирано пружа систему спорта у Србији, и неформалним разговором са самим спортистима чује њихова искуства и пружи им додатну подршку пред међународна такмичења - стоји у саопштењу Министарства.

Женска кошаркашка селекција Србије освојила је бронзану медаљу 2016. године на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру и бронзу на Европском првенству 2019. године, када је један од градова домаћина био Београд.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)