ЕНГЛЕЗИ ПОНОВО ЛУДОВАЛИ: Ејбрахам, Чилвел и Санчо прескачу репрезентативно окупљање

Бета

06. 10. 2020. у 14:20

ФУДБАЛСКИ репрезентативци Енглеске Тами Ејбрахам, Бен Чилвел и Џејдон Санчо могли би да пропусте пријатељску утакмцу против Велса, након што им је данас речено да одложе долазак у тренинг камп.

ЕНГЛЕЗИ ПОНОВО ЛУДОВАЛИ: Ејбрахам, Чилвел и Санчо прескачу репрезентативно окупљање

Фото АП

Како је данас пренео Би-Би-Си (ББЦ), разлог за напуштање репрезентације је рођенданска журка Ејбрахама која је одржана у суботу, а којој је присуствовало више од шест људи, што је противно прописима о заштити од корона вируса у Енглеској.

Они би могли да пропусте утакмицу на Вемблију због протокола о теситрању Европске фудбалске уније (Уефа), а да би могли да играју утакмицу против Велса, морају да ураде тест на корона вирус 48 сати пре утакмице која почиње у четвртак од 21 час.

Одлуком Савеза да одложи њихов долазак у тренинг камп, чини се да су шансе да се тестови ураде на време веома мале, пренео је ББЦ.

Из Савеза су објаснили да је одлагање доласка фудбалера ствар предострожности, док се процењује ризик за све чланове репрезентације.

Сви фудбалери су се извинили због кршења правила. Ејбрахам је навео да није знао да ће се забава одржати, али да "дубоко жали" због наивности.

- Желим да се извиним због кршења владних смерница и иако нисам био свестан броја људи који су пристуствовали забави, преузимам пуну одговорност за своје поступке", навео је Санчо на свом Инстаграм налогу.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)