“Осећам се добро, јаче него икад”: Синиша трчи десет километара и диже тегове

Новости онлине

16. 06. 2020. у 21:22

“Осећам се добро, јаче него икад”: Синиша трчи десет километара и диже тегове

Фото: ЕПА

Српски тренер Синиша Михајловић из дана у дан поправља своје физичко стање, после трансплатације коштане сржи пре седам месеци.

Подсетимо, некадашњи некадашњи селектор “орлова” је пре скоро годину дана на конференцији за медије објавио да је оболео од акутне леукемије.

- Надам се да је најгоре иза мене - рекао је Михајловић италијанским новинарима, на промоцији кампање у којој се становници Болоње позивају да буду донори коштане сржи.

- То је мала ствар за донора, али осећај да си спасао нечији живот је неописив - истакао је Михајловић.

Стратег Болоње од првог дана храбро се борио са опаком болешћу, у паузама између терапија водио је тренинге и утакмице свог тима, а недавно је показао да још поседује “бомбу” у левој нози, која га је прославила током играчке каријере.

- Осећам се добро, јаче него икад. Прошло је седам месеци од трансплантације. Потребно је да прође година док се пацијент врати у нормалу, али може и да зависи од особе до особе. Могу да трчим 10 километара, да дижем тегове, али има и тренутака када сам веома уморан. Мој савет је да свако слуша своје тело и да не изиграва хероја - поручио је Михајловић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)