МИЛОРАД КОСАНОВИЋ ПОНОВО У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ: Искусни тренер преузео Младост

Novosti online

19. 03. 2023. у 11:05

Након пораза у овкиру 27. кола Суперлиге Србије од ТСЦ-а, руководство Младости одлучило је да Драгишу Жунића на клупи замени Милорад Косановић.

МИЛОРАД КОСАНОВИЋ ПОНОВО У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ: Искусни тренер преузео Младост

Фото: Н.Параушић

- Морали смо да реагујемо. Довели смо доброг, искусног тренера. Жунићу се захваљујемо на свему, то је наш тренер и остаће у клубу да ради. Морамо мало да тргнемо екипу, долази важан период – потврдио је Владимир Ђорђевић, први Човек Младост из Лучана.

Жунић је рекао да му је потребно мало времена, али да ће се ускоро вратити у клуб.

- Захвалан сам клубу не указаном поверењу. Младост је ипак мој клуб. Надам се да ћу у будућности радити поново овде. У једном периодну није нам се све поклопило, имали смо игру не и резултат. По приказаном можда смо заслужили и више победа. Желим клубу све најбоље – рекао је Драгиша Жунић, сад већ бивши тренер Младости.

БОНУС ВИДЕО: Џајић и Пижон улазе у Скупштину са Зечевићем

БОНУС САДРЖАЈ

Књига о нашем асу која је изазвала велику пажњу носи назив "Новак, париске приче". Прођите уз Новака све његове емотивне тренутке у упознајте га у једном потпуно другом светлу. На 320 страница, илустрованих до сада невиђеним фотографијама, представљен је живот славног тенисера.

Кликните ОВДЕ и поручите још данас ово ремек-дело које ће вас одвести на најславније тениске терене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

"ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ 'ХЕЈ СЛОВЕНИ', ОНИ СУ..." Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу

ПРЕДРАГ Мијатовић је један од најбољих фудбалера који су носили дрес наше репрезентације, а то "наше" се мењало - од СФРЈ, преко СР Југославије, до Србије и Црне Горе. А управо он је данас занимљив хрватској јавности јер је појаснио зашто су тамошњи "ватрени", после распада некадашње "велике државе јужних словена" били успешнији од Срба (и Црногораца) у фудбалу.

27. 09. 2023. у 19:57

Коментари (0)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу