СЛАВЉЕ ГОСТИЈУ: У Краљеву домаћа Слога поражена од Слоге из Пожеге - 0:1

Г. ЋИРОВИЋ

12. 11. 2022. у 15:19

Седми првенствени пораз ове јесени доживели су данас фудбалери Слоге из Краљева пред својим навијачима.

СЛАВЉЕ ГОСТИЈУ: У Краљеву домаћа Слога поражена од Слоге из Пожеге - 0:1

Г.Шљивић

У 14. претпоследњем колу јесењег дела Српске лиге „Запад“ сва три бода са краљевачког Градског стадиона однела је Слога из Пожеге, ѕабележивши победу минималним резултатом 0:1 (0:0).

У последњем коу Краљевчане очекује гостовање Такову у Горњем Милановцу док ће Слога у Пожеги на свом терену угостити Тутин.

Г.Шљивић

Гостима цео плен у Краљеву

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗАПЕТ ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

НОВАК ЂОКОВИЋ "РАЗАПЕТ" ЗБОГ СРЕБРЕНИЦЕ: Срамна медијска хајка не престаје! Ваде се приче из нафталина како би се укаљала репутација Србина

И КАДА се сва прашина слегне, и када се помисли да коначно следи миран период за Новака Ђоковић у коме ће уживати у плодовима свог рада, далеко од сталне медијске хајке, појаве се они - дежурни "Новакомрсци". Као да не спавају, немају мира док не шире своју болесну анти-Ђоковић пропаганду. Тако је и сада, када се цела бура око Аустралијан опена слегла, ваде се приче из нафталина, само како би се још мало укаљала репутација свемоћног Србина.

08. 02. 2023. у 18:47

Коментари (0)

НОВИ ЗЕМЉОТРЕС У СРБИЈИ: Епицентар у Доњем Милановцу