"СВЕТЛОСТ ПАРТИЗАНА СЕ НИКАДА НЕ МОЖЕ УГАСИТИ": Милорад Вучелић честитао рођендан свом вољеном "парном ваљку"

Танјуг

04. 10. 2022. у 17:29

ПРЕДСЕДНИК Фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић, који је некадашњи председник ЈСД Партизан честитао је свим члановима и запосленима 77 година од оснивања клуба.

СВЕТЛОСТ ПАРТИЗАНА СЕ НИКАДА НЕ МОЖЕ УГАСИТИ: Милорад Вучелић честитао рођендан свом вољеном парном ваљку

Foto: Tanjug

Фудбалски клуб на челу са Милорадом Вучелићем поднео је судску тужбу због нерегуларности приликом избора за председника ЈСД Партизан. Фудбалски клуб је данас обележио рођендан на стадиону у Хумској. Прослави су присуствовали представници неколико клубова Партизана, као и запослени.

Вучелић је подсетио да је Партизан основан после II светског рата четвртог октобра 1945. године.

- Све ове године од оснивања ми смо се трудили да будемо достојни таквих претеча и оснивача Партизана и да покажемо такмичарски дух и витештво. И да углавном побеђујемо. Нема ниједног клуба са више од трофеја него што их има ЈСД Партизан и ФК Партизан. ФК Партизан је био и остао да поновим речи Пеке Дапчевића магнет за остале клубове. Тада је било неколико секција. Ми желимо да данас обележимо тај дан као што га увек обележавамо - рекао је Вучелић.

Он је тврди да се годишњица оснивања ЈСД Партизан прославља под неуобичајеним околностима.

- На овај дан нећу да говоримо о тим околностима јер би то само бацало сенку на људе који су водили ЈСД и ФК Партизан. Бацање сенке није могуће, јер се та светлост никада не може угасити. Ми смо настављачи те светлости од оснивања Партизана далеке 1945. године. У то име свима желим да буду поносни и достојни својих оснивача и свих људи који су градили Партизан. Партизан је велики клуб не само у бившој Југославији, већ и у Европи - рекао је Вучелић.

БОНУС ВИДЕО: Влаховић нови рекордер - пет највећих трансфера српских фудбалера

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе Нема предаје у свлачионици орлова (ФОТО)

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе "Нема предаје" у свлачионици орлова (ФОТО)

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије није се прославила у првом мечу на Мундијалу, али сама чињеница да су "орлови" на највећој смотри светског фудбала "боде очи" непријатељима наше државе и народа.

25. 11. 2022. у 14:58

Коментари (0)

ПРИВЕДЕНО ВИШЕ ОД 100 МИГРАНАТА: Полиција претражује терен (ВИДЕО)