ВЕЛИКА АНКЕТА "НОВОСТИ": Како оцењујете игру фудбалске репрезентације Србије?

Новости онлине

28. 09. 2022. у 16:28

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије освојила је прво место у својој групи Б дивизије Лиге нација и тако прошла у елитно друштво, али је и одушевила многе. Колико се вема свидела игра "орлова"?

ВЕЛИКА АНКЕТА НОВОСТИ: Како оцењујете игру фудбалске репрезентације Србије?

FOTO: FSS

Подсетимо, "орлови" су у суботу после преокрета победили Шведску у правој фудбалској рапсодији, а у уторак увече у Норвешка је поклекла пред разиграном репрезентацијом Србије.

Тиме су наши репрезентативци преузели управо од Норвежана прво место у групи, прошли међу 12 најбољих европских селекција у овом надметању, али урадили још две ствари:

Обезбеђено је да се октобарски жреб за наредно Европско првенство дочека из другог шешира (што је важно, јер по две екипе из сваке групе сигурно иду на ЕУРО 2024), а чак и ако се не буде међу те две, победом у Ослу обезбеђен је бараж за пласман на предстојећи шампионат "старог континента" чији је домаћин Немачка кроз две године.

"Новости" вас зато питају, којом оценом бисте ви оценили игру изабраника Драгана Стојковића Пиксија у Ослу?

Анкета

Како оцењујете игру "орлова" у Норвешкој?

Бонус видео: Кад химна Србије, "Боже правде", загрми у Русији...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе Нема предаје у свлачионици орлова (ФОТО)

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе "Нема предаје" у свлачионици орлова (ФОТО)

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије није се прославила у првом мечу на Мундијалу, али сама чињеница да су "орлови" на највећој смотри светског фудбала "боде очи" непријатељима наше државе и народа.

25. 11. 2022. у 14:58

Коментари (0)

МОЈ ОМИЉЕНИ ПРАЗНИК: Како су Ана и Владе Дивац прославили Тенксгивинг (ФОТО)